fbpx

KARTHAGO-40 éves jubileum, és lemezmegjelenés!

Hazánk egyik legnagyobb nevű, és mai napig töretlenül aktív rockzenekarának, a Karthagonak minden oka megvan a nagyszabású ünneplésre: idén negyven éve, hogy a színpadon állnak, ez idő alatt pedig megannyi örökzöld lemezzel, és nótával örvendeztették meg a rajongóikat, melyeknek mondanivalója mit sem kopott az elmúlt évtizedek alatt. Nekünk, rajongóknak az is külön öröm, hogy a csapat semmi jelét nem mutatja annak, hogy elbúcsúznának a hangszerektől (és reméljük, még nagyon sokáig nem is teszik), hiszen koncertet koncertre halmoznak, és ha ez nem lenne elég, egy ideje már azt is tudni vélhetjük, hogy tíz év elteltével végre egy új lemezt is a polcunkra tehetünk, mely tíz, vadi új nótát fog tartalmazni, és amely február 22-én lát napvilágot, “Együtt 40 éve” címmel, a Hammer Records gondozásában.

Ez már önmagában is nagyszerű hír, ám a zenekar az elmúlt negyven év megünneplésére a lemezmegjelenésen túl meg sem áll az Arénáig, így április 13-án hatalmas bulival készülnek a rajongóknak, ezzel talán a legnagyobb szabású magyar koncertet hozva tető alá az idei évben. Nagyon ígéretes, és annál is tartalmasabb estére számíthatunk, amelyből garantáltan nem fognak hiányozni a legnagyobb slágerek, és bizonyosan első kézből hallhatunk néhány új szerzeményt is!

Ha szeretnél együtt ünnepelni a Karthagoval, és egy felejthetetlen estét eltölteni, akkor mint mindig, most is adunk segítséget a jegyvásárláshoz, melyet ide kattintva érhetsz el. Ne feledd a hivatalos eseményt, és a a zenekar Facebook oldalát is figyelni, ahol mindig friss, naprakész információkat szerezhetsz a koncerttel kapcsolatban. Ne késlekedj, hiszen a mondás is úgy tartja: aki lemarad, kimarad! Te ne maradj le, biztosítsd be a jegyedet, áprilisban pedig irány az Aréna!

// //