fbpx

Idei év egyik legjobb anyaga az új Cattle Decapitation lemez

A Metal Blade gondozásában november 29-én látott napvilágot Death Atlas címmel a Cattle Decapitation új albuma., melynek segítségével nem csak sikerült felkerülni az idei legjobb  metal lemezek közé,  hanem olyan albumot készítettek, amely az idő próbáját is ki fogja állni, akárcsak példaképeik, a Carcass, Napalm Death, Suffocation, Death stb mesterművei.

Travis Ryan az albumról ezt mondata: “Ennek a lemeznek az alap gondolata az emberiség jelentéktelensége annak ellenére, amit gondolunk magunkról. Ez az oka annak, hogy miért ez az album borítója az űrből mutatja világunkat, emlékeztetve arra, hogy a világegyetem mindig talál módot megtisztulásra. A dolgok nagy rendszerében a fajunk csupán egy átmeneti gondolat. “

A lemezt egy több mint 10 perces nóta zárja amihez külön klip és készült, ezen szerepel az Igorr énekese, Laure le Prunenec és Jon Fishman Phish. Ez a szám nemcsak az album legfontosabb eleme, hanem a Cattle Decapitation karrierje egészének egyik legjobb dala. Megtestesíti mindazt, amiben ez a zenekar szól: könyörtelen extrémitás egy céllal. Bármilyen sötét és reménytelen is a kilátásunk a jövőre, a Cattle Decapitation bizonyítja, hogy a death metal megmentheti a világot.

 

// //