fbpx

Hova menj metalosként halloweenezni? Hát a Metal Halloweenre!

Már tavaly is nagy sikert aratott a kétnapos budapesti Metal Halloween – akkor még a Trip hajón megrendezett esemény megannyi modern metal, rock, power metal, stoner bandát gyűjtött egybe, hogy a legkiválóbb hétvégi szórakozást nyújtsa minden stílust kedvelő embernek. A hangulat fantasztikus volt, a jelmezek szépek, a felhozatal pedig pazar, idén pedig a Kill Monday Management még egy lapáttal rátesz a mókára.

A Metal Halloween idén háromnapos esemény lesz, 23, azaz huszonhárom jobbnál jobb zenekart fog felvonultatni, köztük külföldi bandákat is. Az első két nap hepaja, tehát október 31. és november 1. az S8 Underground Klubban, a Puskás Ferenc Stadion mellett kerül megrendezésre, a nagy, november 2-i zárónap pedig a Dürer Kertben.

Külföldi mezőnyben fellép az olasz modern metalos Prospective, és emellett két cseh csapat is, a Fall from everest, a Horrible Creatures, és a Hypnos, de nyugodjatok meg – az esemény elsősorban a helyi, sokak által ismert és kedvelt magyar zenekarokat hív meg, a #supportlocal jegyében!

Fellép így többek között a modern metalos, duplaénekes pesti szextett, a The Tumor Called Marla, az ország (egyik? eh, ugyan) legjobb metalcore csapata a Heedless Elegance, a sokhangszeres progmetal abszolút csillaga, a Dreamgrave, utolsó koncertjét adja sajnálatos módon a matekos progmetal 58, de fellép a nemrég hatalmas ovációt kiváltó death/thrash Needless, de lesz itt emlékezési lehetőség britpopra, persze metallal (Snailgardn), régi Need for Speed Undergroundozásokra (Collisborn), szerelmesvers-írásra metal-alapra (Flout), és ezen kívül még kismillió más remek csapat is fellép, elsősorban a modern, prog és death jegyében, inkább nézzétek meg magatoknak az esemény plakátját:

Nézzétek meg az eseményeket, van közös link is, de külön-külön is végig tudjátok őket kattingatni itt:

Első napi esemény:
https://www.facebook.com/events/1232164466956359/

Második napi esemény:
https://www.facebook.com/events/849954175382481/

Harmadik napi esemény:
https://www.facebook.com/event/174318203511544/

Hajrá halloweenezők, hajrá beöltözés, a jóhír ugyanis az, hogy FÉLÁRON JÖHETSZ BE jelmezben, de anélkül sem drágább az esemény 2-3 sör áránál!

// //