fbpx

Helloween-Jövőre visszatérnek az Arénába!

 

Egyre erősebbnek ígérkezik a jövő évi koncertmezőny, hiszen az utóbbi időben szinte minden hétre jutott egy-egy komoly bejelentés a koncertszervezők részéről. Ha kicsit visszagörgetjük az eseménynaptárat, akkor már így is az lehet az első gondolatunk, hogy csak bírjuk pénztárcával, de úgy tűnik, a dömpingnek még mindig nincs vége!

A mai friss bejelentés a Livesound részéről már végképp feltette a pontot az i-re, hiszen jövő évben, egész pontosan október 19-én a német legenda, a Helloween is útba ejt minket, annak apropóján, hogy jövő nyár végén várható újabb nagylemezük megjelenése, és az ehhez kapcsolódó turné is. Az immáron 35 éves alakulat jelenleg már abszolút nem mondható foghíjasnak, hiszen ezen a körúton mindhárom énekes feltűnik újból: Kai Hansen énekes-gitáros, Andi Deris, és Michael Kiske.

Ki gondolta volna a Fezenes találkozás után, hogy ismét belátható időn belül lecsapnak a metal halhatatlan nagyágyúi? Egy biztos, kevesen, de az ilyen híreknek mindig nagyon örülünk! Ha már megvetted a jövő évi naptárat, akkor jobb, ha ezt az októberi napot már most vastagon bekarikázod!

A jegyelővétel december 9-én indul, a linket, és a vásárláshoz szükséges segítséget mi is közzétesszük napokon belül. Csapjatok le az elővételes jegyekre, itt bizony “sold out” illat terjeng az éterben!

 

// //