fbpx

Heaven Shall Burn és August Burns Red a Barba Negrában!

21457900_1552526568119493_5788422651481032736_o

Idén a március 15. amellett, hogy nemzeti ünnepünk, egy kicsit talán a metal ünnepe is lesz. Ismét a Barba Negra lesz a helyszíne egy olyan rendezvénynek, amire már régóta vár a metalcore közösség. Nemzeti ünnepünk estélyén a vad riffektől és hörgéstől lesz hangos a város ezen része, ugyanis a Phoenix Music jóvoltából ellátogatnak hozzánk az metalcore műfaj atyaúristenei, a Heaven Shall Burn, és az August Burns Red. Persze a hangulat felspanolásában segítségükre lesz még az amerikai Whitechapel, és az ausztrál In Hearts Wake.

A német legenda, a Heaven Shall Burn 1996 óta ontja magából a minőséget, de most úgy döntöttek, hogy hosszabb szünetet tartanak a zenekarral, amit a „búcsútúrné” megnevezés is megerősít. De senki ne aggódjon, a pihenő előtt még biztosan egy hatalmas bulit zavarnak le a Negrában, a legutóbbi, Wanderer albumukkal a középpontban.

Az este másik fellépője, az August Burns Red, már szerepelt nálunk az oldalon több ízben is. Miután részletesen kiveséztük a Phantom Anthem albumukat, ugyanezzel a lendülettel meg is nyerték a 2017-es Metal.hu Awardsot is mint a legjobb külföldi album. Ezek után már tényleg komoly rákészüléssel vesszük célba az amerikai zenekar koncertjét.

Az este felvezetéséért felelős In Hearts Wake és a Whitechapel is hasonló célközönséggel rendelkezik, szóval biztos vagyok benne, hogy ugyan olyan nagy zúzást fognak produkálni, mint a többi zenekar.

Talán mondanom sem kell, hogy ilyen minőségű és volumenű metalcore-orgiát nem minden nap kap el az ember, legfőképpen nem a közelben. Szóval erősen javallott minden core-os arcnak megjelenni a Barba Negrában Március 15-én. Esményt itt találjátok, de szaporán, mert fogynak a jegyek 🙂

// //