fbpx

Eluveitie – A Lacuna Coil és az Infected Rain társaságában érkeznek Budapestre

December 6-án egy nagyszerű triplakombó érkezik a budapesti Barba Negra Music Clubba. Az est főfellépője a svájci modern folk metalos Eluveitie lesz, akik a legújabb, 2019-es, Ategnatos című albumukat turnéztatják. A lemez nekünk nagyon bejött (ismertetőnket itt olvashatjátok), igazán jól megújult az Eluveitie, és az új tagság csak minőségbeli emelkedést jelentett. Az album jópár dalát már az idei Rockmaratonon is hallhattuk, de ezen a téli estén minden bizonnyal már nemcsak egy kóstolót, hanem egy jó kis körképet kapunk a teljes remekműből és természetesen a zenekar korábbi munkásságából is. Az eseményt itt találjátok!

A színpadot két, picit eltérő stílusú zenekar melegíti be annak érdekében, hogy az este véletlen se fulladjon unalomba, és a metal különféle megmutatkozási módjairól egy jó kis képet kapjunk. Fellép a milánói gyökerű, gothic metal alapvetésnek számító Lacuna Coil, akik szintén az új albumukat fogják a magyar közönségnek is bemutatni. A Black Anima egészen friss, október 11-én jött ki, hallgassátok meg róla a Reckless című dalt, hogy teljesebb képet kapjatok arról, hol tart most a zenekar zenei fejlődése – figyelem, nyomokban modern metalt tartalmaz!

Az este harmadik fellépője a szintén Rockmaratonon sokak kedvencévé vált moldáviai Infected Rain. A csapat minden bizonnyal nagyon érdekes fellépést fog produkálni, ugyanis nemcsak, hogy női hörgős énekesük van, hanem a nu metalcore vonalán mozognak, úgyhogy garantáltan be fogják indítani a bulit!

Írta: Vica

 

 

 

// //