fbpx

Egy este az industrial jegyében – MINISTRY, 3TEETH koncert az A38 hajón

Hamarosan újra láthatjuk kis hazánkban az industrial metal úttörőjének számító amerikai Ministry zenekart, ráadásul az A38 hajón megrendezett buli lesz a történetük legelső headliner koncertje az országunkban, ami a zenekar történetét tekintve egészen hihetetlen. Az Al Jourgensen által alapított banda 1981-ben kezdett működni és azóta 14 lemezt adtak ki, legutoljára 2018-ban AmeriKKKAnt albummal turnéztak és látogattak el hozzánk egy évvel korábban, ráadásul az idén 60 éves frontember nyilatkozata alapján már dolgozik a következő albumon és addig nem áll le, amíg Donald Trump az USA elnöke. Egyébként a Ministry szövegeiben kifejezetten kritizálja elsősorban az amerikai politikát, illetve a számára ellenséges politikusokat, például legutóbbi célpontja George W. Bush volt, most úgy néz ki Trump szolgál múzsaként. És aki nem tud betelni a legendákkal, annak vonzó lehet, hogy a napokban bejelentették, a basszusgitáros posztját az a Paul D’Amour tölti be, aki a Tool alapítója volt.

Az este folyamán méltó bemelegítésként fog szolgálni a szintén amerikai 3TEETH zenekar, aki a júliusban megjelenő Metawar névre keresztelt harmadik albumukkal előre láthatóan nagyot fognak robbantani az industrial és modern metal rajongói számára. Az biztos, hogy tökéletes előzenekar, a Ministry stílusát kedvelők nem fognak csalódni.

A jegyek rohamosan fogynak, ha nem akarsz lemaradni az év egyik legnagyobb industrial bulijáról, akkor gyorsan vásárold meg a beugródat: KATTINTS

Az eseményt itt érhetitek el: KATTINTS 

// //