fbpx

Dimmu Borgir, Amorphis turné

A norvég black metal csapat, a DIMMU BORGIR és a finn dallamos prog metal zenekar, az AMORPHIS bejelenti közös turnéját, amit egy metal rajongó sem hagyhat ki. 2020 januárjában és februárjában ez a skandináv szövetség 10 európai várost fog kísérteni, amit az amerikai WOLVES IN THRONE ROOM fog még támogatni

DIMMU BORGIR így kommentálta: “Jövő év januárjában szétzúzzuk Európát, és az AMORPHIS-szal együtt biztosak vagyunk arról, hogy az északi sötétség tökéletes téli vihart hoz ezeken az estéken!”

Az AMORPHIS-os Esa Holopainen szavai: “Amikor felmerült az ötlet egy DIMMU BORGIR-al közös turné megszervezéséről, ez nagyszerűen hangzott, de ugyanakkor meglepettek is voltunk. Ahogy egyre többet gondolkoztunk róla, egyre tökéletesebb párosításnak tűnt. Zenei szempontból különbözünk  egymástól, de van egy csomó hasonló elem, ami mindkét együttes inspirálja. Mind a két együttes abszolút egyedi a színpadon. Nem kell mondanom, hogy ez a turné valódi gyilkos lesz egy hatalmas produkcióval, amely 2020 januárjában kétségtelenül még több hidegséget okoz az emberek szívében”.

 

// //