fbpx

Csajosan köszönt ránk a március: Dáma Lárma 2 a Dürerben!

Az elmúlt bő évtizedben jelentős szaporodásnak indultak a frontcsajos zenekarok, sőt, ezek közül számos olyan formáció is napvilágot látott, ahol a férfi nem képviselői egyáltalán nincsenek jelen a tagok között, azonban napjainkra ezen bandák létjogosultsága a színtéren abszolút megkérdőjelezhetetlenné vált, látva azt azt a rajongótömeget, akiket a rockercsajszik megmozgatnak. Bizonyára nem utolsó szempont a hölgyek dekorativitása, és megjelenése a színpadon, azonban ez csak a szemnek nyújt maradandó élményt: általában a hölgyek komoly zenei tudás birtokában is vannak, erről bárki megbizonyosodhat, ha ellátogat egy-egy bulira.

A Vasmacska nevet viselő, csak csajokból álló formáció is üde színfoltja a hazai repertoárnak, azonban tavaly márciusban nem elégedtek meg egy egyszerű bulival, inkább összehívták a zenész-rockerhölgyek apraját nagyját a Showbarlangba, és egy egész estés bulit csaptak, rendhagyó, egy estére alakult formációkkal, akusztikus és össznépi blokkokkal, ahol felcsendültek a legnagyobb rockslágerek feldolgozása mellett természetesen a műsor java részét természetesen saját tételek tették ki.

Aki tavaly részese volt az estének, bizonyára nem felejtette el a jó hangulatot, amit a több mint negyven, vérbeli rocklady műsora okozott, aki pedig kimaradt belőle, bizonyára sokadszor is megbánta, ám a jó hír az, hogy Sicuék januárban végre lerántották a leplet: a nagy sikerre való tekintettel idén is fedél alá hozzák a Dáma Lármát, a helyszín pedig ezúttal a Dürer 041-es terme lesz!

dáma

A hölgyek azt ígérik: idén még nagyobb showra, és még több meglepetésre számíthatnak azok, akik március 2-án a Dürerbe látogatnak. Annyi azonban már bizonyos, hogy a tavalyi évhez hasonlóan egy minikoncert erejéig színpadra áll a Buttercup, az ötletgazda Vasmacska, valamint a Holy Chicks is, mindezt megfejelve egy rendhagyó dob-blokkal is.

Ugyan minden apró részletre még közel sem derült fény, annyi már biztos, hogy idén is vétek lenne kihagyni! Aki nem akar lemaradni a bulival kapcsolatos hírekről, és kíváncsi, milyen különlegességekkel rukkolnak elő idén a dámák, ide kattintva elérheti az eseményt, és ha már ott vagy, nyomj egy lájkot a Vasmacska oldalára is, amin szintén nyomon követheted a buli alakulását.

Találkozzunk március 2-án a Dürer Kertben, hogy együtt mutassuk meg, jövőre nagyobb helyre lesz szükség, és ki tudja…talán ebből a buliból is hagyomány válik!

(Készítette: Tancsik Mátyás)

// //