fbpx

Bő két hét és Budapestre érkezik a Nightwish!

Bár a kiemelt állójegyek már rég elfogytak, sima állójegyből és ülőjegyből is van még bőven a november 20-i, Budapest Arénában megrendezendő Nightwish koncertre! Tehát aki még nem szerezte be a magáét, gyorsan tegye meg, ugyanis igazi múltidéző programmal tér vissza a dallamos metalvilág egyik legnagyobb neve! Akinek nem számítanak a spoilerek, nézzék meg maguknak Setlist.fm-en, mégis milyen dalcsokorral érkezik a finn (angol, holland) csapat! Ugye meggyőző?

Mondhatni, hogy a csapat a Decades (Évtizedek) válogatáslemezét turnéztatja, amiről itt írtunk – alaposan visszanyúlnak ezzel a zenekar múltjába, minden bizonnyal nosztalgikus pillanatokat okozva a régebbi rajongóknak. Úgy tűnik, nagyon benne van most a csapat a múltidézésben, ugyanis legutolsó anyaguk, amit még Tarja Turunennel vettek fel, újrakiadásra kerül. Minek a jele lehet ez a sok nosztalgia?

A legutóbbi, nem válogatásanyag, amit a Nightwishtől kaptunk, a Vehicle of Spirit , minden bizonnyal azért, mert a maestro, azaz Tuomas Holopainen, Auri névre keresztelt szólóprojektjén dolgozott – kritika ITT! A lényeg továbbra is: újra elcsíphetitek ezzel a mindig hatalmas show-val érkező, garantáltan felejthetetlen élményt okozó produkciót nyújtó szimfonikus metal csapatot, ha november 20-án ellátogattok az Arénába, pláne, hogy még egy nagyon tehetséges csapatot megtekinthettek a Beast in Black személyében!

Jegyek még itt kaphatók: https://www.ticketportal.hu/event.aspx?ID=48649&fbclid=IwAR1TlBtXj6XwFt2N2N1–G8QqDCP_FYGkvdohxfu4pjLkMb6S_WKguH5pWk

A várható időrend:
kapunyitás / doors: 18:00
Beast In Black: 19:10
NIGHTWISH: 20:30

Írta: Vica

// //