fbpx

Backyard Babies-Áprilisban Budapesten az Audrey Horne társaságában!

Március elsején máris egy friss megjelenéssel kezdhetjük a hónapot, hiszen a közel három évtizedes múltra visszatekintő -műfajában alapvetésnek számító-glam rock/punk csapat, a Backyard Babies új albummal jelentkezik, Silver&Gold címmel. Az albumon mostanra már az utolsó simításokat is befejezték, így előzetesen annyit tudunk, hogy tíz friss nóta került a korongra, amelyekből már az elmúlt hetekben-hónapokban kaphattunk is némi ízelítőt a várva várt anyagról. Ha ismeritek a fiúkat, akkor aligha kell bemutatnunk, hogy mi várható ezúttal tőlük, hiszen valószínűleg egy végtelenül bulizós, punkos anyagot dobnak fel a polcaitokra, ami mindemellett nem lesz híján a mélyebb mondanivalójú daloknak sem.

Már önmagában is örömhír lett volna, ha a mára már punk-veteránná avanzsálódott csapat itthoni pályán is csap egy bulit, ám azontúl, hogy a Hammer Concerts csapatának köszönhetően szereplünk a turnéállomások között, olyan csapatokat fogtak maguk mellé, mint  a hard rock-os Audrey Horne, a belevaló metal csajokból verbuválódott svéd Thundermother, valamint egy igazán rendhagyó formáció, a szinte kísérletezősnek is mondható Satan Takes A Holiday.

A turné április 19-én, pénteken ér el hozzánk, a helyszín pedig a már jól megszokott, és ismert Barba Negra Music Club lesz. Bár a friss információkat mi is megosztjuk veletek, érdemes a buli hivatalos eseményére is visszajeleznetek, és követnetek azt, ahol biztosan naprakész híreket kapsz. Szerintünk egy nem mindennapi este lesz, három különböző, de annál erősebb zenekarral, így mindezen felül csak most is azt tudjuk mondani: ezt nem érdemes kihagyni!

JEGYÁRAK:

7999 Ft-elővételben

9999 Ft-a helyszínen, és a koncert napján

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS:

Rock1

Ticketportal 

Broadway Jegyiroda 

 

 

 

// //