fbpx

Arénás koncertet ad a Sabaton Budapesten!

Már érkezett pár előfutára a svéd Sabaton új albumának, ami hamarosan, július 19-én meg is jelenik. Az egész album az első világégés témájával fog foglalkozni, ebből adódóan nem is túl meglepő, hogy a The Great War címet viseli. Az album borítóját ezúttal is Sallai Péter készítette.

Legnagyobb örömünkre Budapestre is elér az új lemezt bemutató turné jövőre, egész pontosan  2020. január 22-én a Hammer Concerts és a Live Nation szervezésében. Nem is akármilyen kiszerelésben!
Ezúttal nem más, mint a Budapest Aréna ad majd otthon a háborús hősök bulijának, ami azért elég sokat elárul a Sabaton sikertörténetéről. Persze kell is a hely, hogy elférjen a hatalmas és látványos díszlet és a pirotechnika.
Ráadásul a vendégzenekarok sem akárkik. Visszatér hozzánk a csellómetál atyaúristene, az Apocalyptica, és már-már haza jár hozzánk a popmetál legnagyobb zászlóshajója, az Elize Ryd álltal vezetett Amaranthe.

 

A Hammer Concerts, a Rock1 és a Live Nation Magyarország bemutatja:

THE GREAT TOUR feat.
SABATON
különleges vendég: APOCALYPTICA
vendég: AMARANTHE

2020. január 22.
Budapest Aréna
Programkezdés: 19:00

Jegyárak:
12.900 Ft – álló jegy (korlátozott számban “early entry” jegy váltható)
14.900 Ft – ülő jegy

A jegyértékesítés 2019. július 3-án 10 órakor indul!

A Hammer Concerts történetében először korlátozott számban, az első 300 vásárló úgynevezett “early entry” (korai belépést biztosító) jegyet kap, ráadásul mindezt normál állóhelyes áron.

// //