fbpx

Annihilator-Új dal, és közelgő budapesti koncert!

Új dallal jelentkezett a hamarosan Budapesten koncertező, Jeff Waters vezette kultikus thrash csapat, az Annihilator. Watersék egy ideje már nem rejtették véka alá a titkot, mely szerint új lemezen dolgoznak, ám a megjelenéshez erősen közeledve már egyre több kulisszatitokról rántották le a csapat a fátylat.  A “Ballistic, Sadistic” lemezt, amely a sorban immáron a tizenhetedik lesz, január 24-én vehetik első ízben kézbe a rajongók, de hogy a megjelenésig gyorsabban teljen az idő, a a kanadai thrasherek alaposan megturnéztatják a világban előző anyagukat is, így november 21-én a Barba Negrát is meglátogatják.

A fiúk egybehangzó véleménye szerint az új lemez alighanem az eddigi legjobb Annihilator-albumok között fog szerepelni. Ezt egyelőre mi sem tudjuk megcáfolni, vagy alátámasztani, azt viszont annál inkább, hogy őrületes thrash-aprítás várható novemberben a Barba Negra színpadán!

A vendégzenekar a kaliforniai hard rock-heavy metalos Archer Nation lesz.

Elővételes jegyeket ezen a linken találtok, ha pedig minden koncerttel kapcsolatos információt meg szeretnétek tudni, akkor ne habozzatok ide kattintani!

 

// //