fbpx

Airbourne-Visszaszámlálás indul a találkozásig!

 

 

November 5-én, azaz kevesebb mint két hét múlva ismét Magyarországra érkeznek az ausztrál rocker-fenegyerekek, azaz az Airbourne legénysége! Tengerentúli barátaink nem számítanak ritka vendégnek idehaza, hiszen klubbulijaik mellett játszottak már a Fezen, és Rockmaraton Fesztiválokon is, most pedig a Barba Negra Music Clubot tervezik hangrobbanás alá vetni! Ha ismered a srácokat, és a zenéjüket, akkor talán sejteni véled, hogy hiába a hideg novemberi idő, a csapat garantáltan izzasztóan forró hangulatot fog varázsolni a klub falai közé, ám helyettünk beszéljenek a számok! Csak halkan súgjuk meg, hogy a jegyek 90%-a már gazdára talált, így ajánlónkat célszerű utolsó figyelmeztetésként is venni, hogy még last minute-ban be tudd szerezni a jegyedet!  A zenekar naptára bizonyára már most tele van az elkövetkező időszakra, ki tudja mikor járnak erre legközelebb, minek kockáztatnál? November 5-én irány a Barba Negra Music Club, ennél jobb kedd esti programot aligha tudunk ajánlani!

Az est előzenekara az amerikai Supersuckers lesz, akik a southern rock-hard rock határmezsgyéjén mozognak, és már alig várják a veletek való budapesti találkozást! Aligha kell náluk jobb hangulatfokozó, így érdemes lesz időben érkezni, és néhány sör mellett az ő zenéjükre és bemelegíteni azokat a nyakizmokat!

Mint azt már megsúgtuk, a jegyek vészesen fogynak, ezért már linkeljük is az ehhez szükséges oldalt, hogy tutira ne kelljen otthon maradnod. Minden fontos információt megtalálsz a Facebook-eseményben, érdemes ezt is nyomon követned. Ne feledjétek, már nem kell sokat aludni!

 

// //