fbpx

Abigail-Japán extremitás októberben a KVLT-ban, a Violentor társaságában!

 

Japánból érkezik hozzánk a black/thrash metalt pörgető jakuza-punk ABIGAIL/BARBATOS. Yasuyuki Suzuki szamurájkarddal a hátán, kezében whiskyvel lép át éppen három ártalmatlanná tett meztelen csajon, hogy felrakja az éppen lejárt Venom vinyl B oldalát. Az Abigail őszinte, tiszta rock n roll a black és a thrash mocskosságaival. Az exkluzív turné végre megint elhozza hozzánk Japán leggonoszabb zenekarát!

Egyenesen Toszkána csatornáiból támadja meg Budapestet az olasz thrash trió VIOLENTOR, hogy vad pizzaszaftos riffjeivel lecsavarja a fejeket. Alessio Medici vezette rock n roll fogat szét fogja pörgetni a hajakat, főleg az új bűzös lemezével a Putrid Stench-el. Ez a csapat kegyetlenül ki fogja rúgni a lehányt vörös szőnyeget az Abigail elé!

Az este sötét elborulása a szingapúri DRACONIS INFERNUM lesz, hiszen ők black metalban utaznak, méghozzá elég keményben. Corpse paint, tíz kiló töltényöv és csuklya. Attól függetlenül, hogy igen forró országból jönnek, a zenéjüket csontig hatoló hideg atmoszféra övezi.

 

Hazai fronton a káósz metalról elhíresült Türböwitch nyitja az estét. Az Abigailhez hasonló “punk attitude” teljes mértékben jellemző a srácokra, így ne lepődjünk meg, ha a thrash/speed/black/punk massza izomból arcon fog csapni már kora este 7 óra tájban. Napalm to posers!

Jegyek kizárólag a helyszínen kaphatók 2500 Ft-os áron, naprakész információkért pedig érdemes becsekkolnod a buli hivatalos eseményébe is, melyet ide kattintva érsz el.

Szervező: Insane Hellride Entertainment

// //