fbpx

Abbath egy botrányos koncert után lemondta dél-amerikai turnéjának hátralévő részét

Dél-amerikai turnéjának teljes hátralévő részét lemondta Abbath, miután szerdán egy kudarcba fulladt kétszámos koncertet adott zenekarával az argentínai Buenos Aires-ben, a Club Palermo nevű helyen. A történtek után tegnap este sajtóközleményben tudatták a nyilvánossággal, hogy közelebbről nem részletezett egészségügyi okokból a körút további állomásai törölve lesznek.

“Nehéz szívvel kell bejelentenünk a dél-amerikai Outstrider turné hátralévő részének lemondását. Kezelést igénylő egészségügyi problémák miatt nem tudjuk vállalni az utolsó pár koncertet Argentínában és Brazíliában. Őszintén bocsánatot kérünk minden rajongónktól, akik szerettek volna ott lenni ezeken, a helyi promóterektől, és a Matrix Entertainment munkatársaitól, akik fáradhatatlanul dolgoztak azon, hogy ez a turné létrejöhessen. Reméljük, egy nap kárpótolni tudjuk mindannyiatokat. Nagyon sajnáljuk. – Abbath.”

A közelebbről nem részletezett egészségügyi okokat bárki be tudja azonosítani, aki megnézi a koncertről készült videófelvételeket, és mivel mindig szomorú, ha valakinek efféle problémái támadnak, nem kezdjük el részleteiben tárgyalni a történteket. Ehelyett mielőbbi jobbulást kívánunk Abbathnak, és bízunk abban, hogy a lehető leghamarabb rendezi sorait.

// //