fbpx

The 69 Eyes-Új nagylemez, és budapesti koncert!

A finn dark rock csapat, a The 69 Eyes idén éppen a harmadik X-et véshette be a neve mellé, hiszen beléptek harmincadik évükbe, ki gondolná, hogy repül az idő, ugyebár… Azt mondják, a rockzene fiatalít, és életben tart, ez pedig bizonyára igaz finn barátainkra is, hiszen mintha nem is érezték volna meg az idő múlását, menetelnek előre, ráadásul még új lemezt is készítenek! Új stúdiólemezük a múlt hónapban jelent meg West End címmel, az albumon pedig néhány ismerős név a metal szcénából is feltűnik, például Dani Filth a Cradle of Filth soraiból, Wednesday 13, és Alice Cooper lánya, a Beasto Blanco énekesnője, Calico Cooper.

Bizonyára sokan csalódottak lennénk, ha a dark mesterek nem dobnák világkörüli “pályára” az új albumot, de erre semmi okunk, hiszen ezt a lemezt is alaposan megturnéztatják, melynek ezúttal magyar állomása is lesz, a Hammer Concerts csapatának köszönhetően! Jyrki 69 énekes és zenésztársai november 12-én a Barba Negra Music Club színpadán adnak koncertet, hozzájuk pedig a gótikus színtérről érkező Lacrimas Profundere csatlakozott.

Szokásunkhoz híven most is segítünk a jegyvásárlásban, így a belépődet itt néhány kattintással be tudod szerezni, és hogy semmi fontos tudnivalóról ne maradj le, kövesd nyomon a koncert eseményét is.

Szerintünk ígéretes “szeánsz” lesz, kiváló őszi buli! 😉

 

// //