fbpx

Sepultura, Cradle of Filth, Agonist és Infected Rain, és a Rockmaratonon – teljes a külföldi fellépők listája

Egyre ígéretesebb a 2020-as Rockmaraton felhozatala! A fesztivál fennállásának harmincadik évfordulóját ünnepli és ehhez mérten nem semmi csomagot állítottak össze. Bár a fesztivál nevében a rock szó olvasható, azért elsősorban a metalfanoknak kedveznek idén is. Olyan thrash, melodeath és black nevek mellé, mint az Accept, Beast in Black, Rotting Christ, Ensiferum, Dark Tranquillity vagy a Kataklysm, felálltak további külföldi főfellépők is.

Már megírtuk, hogy mennyire zseniálisan jóra sikerült a Sepultura új albuma, a Quadra, de elolvashatjátok Andreas Kisserrel készült interjúnkat is, ha melegíteni szeretnétek a SEPULTURA koncertjére.

Külön öröm, hogy az elmaradt Cradle of Filth koncert után Daniék be tudják pótolni a black metal “misét”, immáron a Rockmaraton színpadán.

A The Agonistról is csupa jó dolgokat tudunk mondani, imádtuk a Jinjer előtti fellépésüket, és elolvashatjátok a rendkívüli énekesnőjük, Vicky Psarakissal készült interjúnkat is.

Jegyeket és bérleteket már tudtok venni a 2020. július 6-11. közötti egyhetes rocknyaralásra, ami Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten található kempingben kerül megrendezésre. A fesztivál elhelyezése tökéletes, a kiépített kempingben vizesblokkok és árnyas sátorhelyek találhatóak, a fesztiválról látogatható a Duna-part és a strand, a közelben vannak “rendes” szállások, étterem, fogadó és nem túl messze boltok és kiskocsma is, a bérlet ennyi neves fellépőért gyakorlatilag ajándék, úgyhogy hajrá-hajrá! Mi biztosan ott leszünk – de ami még fontosabb, hogy ők is!

 

Információk a feszt honlapján! Jegyek és bérletek kaphatók a Tixa felületén!

// //