fbpx

Sacred Reich-Novemberben a Dürer Kertben!

Sajnos még messze van november 15-e, ám jobb, ha ezt a dátumot minden hazai thrash-rajongó már most bevési a naptárjába, és minél hamarabb beszerzi a belépőjét, hiszen az amerikai ős-thrasher csapat, a Sacred Reich látogat a Dürer Kertbe! Ne higgyétek, hogy a jó hírt nem lehet fokozni, mivel a csapat új nagylemezen dolgozik, méghozzá pozitív változtatással a csapat soraiban, hiszen immáron Dave McClain (ex-Machine Head) is a csapattal dolgozik, így valami nagy dobás van készülőben! Az új korong nyár során kerülhet először a polcaitokra, így novemberben az amcsi-thrasherek már egy új nótákkal megerősített settet hoznak.

Ha nem lenne elég, hogy ezen az estén kőkemény thrash-mámorban úszhatunk, további jó hír, hogy a koncert hangulatához a svéd death metal ágyú, a Grave is hozzájárul, így eléggé garantált, hogy remegő lábakkal, és csengő fülekkel fogunk távozni a koncertteremből. Micsoda? Hogy még mindig lehet fokozni? Bizony hogy lehet, hiszen az estéhez a heavy metalos Night Demon csapata is csatlakozik, akiknek hazánk már nem ismeretlen, hiszen nem is olyan régen az Accept előtt muzsikáltak a Barba Negrában, így ha lemaradtál, akkor azért, ha pedig ott voltál, akkor egy újabb élmény miatt lesd meg őket!

 

Napról-napra csöpögnek ki az információk a buliról, így hogy mindenről időben tájékozódj, keresd fel a hivatalos eseményt! Azt már nem is merjük említeni, hogy a jegyek rohamosan fogynak, ez a buli eléggé sold out közel van! Gyorsan biztosítsd be magad néhány kattintással itt, hiszen tudod, aki lemarad, az kimarad… erről pedig igazán kár lenne!

// //