fbpx

PREMIER: Mindenható című új klipes dalát mutatja be a Lovecrose!

November 3-án jelent meg a magyar metalcore feltörekvő csillagának legújabb száma Mindenható címmel, mely a várhatóan 2020-ban megjelenő, második nagylemezük egyik meghatározó felvonása.

A zenekar így mesélt a folyamatokról:

„A stúdiófelvételek jelenleg is tartanak, melyeket szokásosan otthon rögzítünk, majd továbbítjuk Siminek a NO SILENCE Sound studionak keverésre és masteringre. Koncertek terén most kicsit visszavonulunk, hogy minél hatékonyabban tudjunk összpontosítani a lemezmunkálatokra.

A Mindenható című új dalunk egy dallamosabb hangvételű metalcore nóta lett, amelyhez Budapesten a [S]Syndrome Production készített nekünk videoklipet. Kerecsen László rendezte a videót, nagyon élveztük a forgatást, olajozottan zajlott a projekt. A videóban szerepet kapott még Szabados Evelin is. Profizmusukat innen is még egyszer nagyon köszönjük. Ebben a videóban látható a zenekar aktuális felállása először:

Volner Márk: ének

Csiszár Ádám: gitár, ének

Szekeres Attila: gitár

Horváth Bence: dob

Gerencsér Ádám: basszus

Nézzétek meg az új klipet!

 

A szám maga témájában társadalomkritika, az emberek önzőségéről szól, és hogy a körülöttünk romló világban meg kell találnunk az értékeket, és az emberséget, amelyeket megpróbálnak sokan semmibe venni ahogyan egyre feljebb jutnak. A dal fő üzenete, hogy hiába vagy minél hatalmasabb, sosem lehetsz mindenható. Az igazi emberi értékeket kell keresni, és nem eltűrni azt, hogy mindenki felett uralkodni akaró emberek mindent megtehessenek. A zenét Csiszár Ádám írta, a szöveget és a témát pedig Volner Márk énekessel rakták össze.

A videó maga elég dinamikus, Leciék csapata egy szépen kibővített Image-klipet rakott nekünk össze. A zenélős jelenetek és igen erős zúzda mellett Evelin is erős képsorokat kapott, aki az úgymond „Mindenhatót” szimbolizálja, és különböző negatív emberi érzések mint harag, cinizmus stb. közepette tépkedi le a rózsák szirmait. Ezt meghagytuk olyan hasonlatnak, mint tabuk ledöntése, emberi értékek eltiprása, és hasonló dolgok, amiket ezek a rózsaszirmok szimbolizálnak. De ezt rábízzuk a nézőre, ki mit lát bele, és mely problémát érzi ezek közül fajsúlyosabbnak a mai társadalomban.

A rövidtávú terveink az album munkálatainak befejezése. A számok felvételeivel kapcsolatban körülbelül félúton tartunk, bár a témák nagyjából össze vannak rakva, így innentől kezdve olajazottabban megy majd a munka, mint ahogyan az az elmúlt időszakban zajlott. Szeretnénk egy vagy kettő dalt még megjelenés előtt kiadni videós formában, valamint az első komolyabb merch-en is elkezdtünk dolgozni, ezzel párhuzamosan a grafikai munkákkal is. Koncertezéssel kapcsolatban szeretnénk a nyári fesztiválszezont megcélozni és addigra egy-két újdonsággal és meglepetéssel is szeretnénk készülni azoknak, akik szeretik a zenénket.”

 

Készítette: Vica

// //