fbpx

Péntek esti programajánló: irány a Dürer Kert!

Megszokhattátok, hogy mostanában inkább külföldi, nagyobb lélegzetvételű bulikkal jelentkeztünk, ám az itthoni történésekről sem feledkezünk el mindemellett, hiszen az is dörög rendesen! Ezúttal egy péntek esti klubbulira invitálnánk titeket, ha még azon gondolkodtok, hol kapcsolódjatok ki (na meg persze hallgassatok jó zenét) egy fárasztó hét után!

Négy remek hazai csapat, a DivideD, Dying Wish, Unforeseen, és a progos-metalban utazó 58 dörrenti be a Dürer Kert 041-es termét, hogy péntek este se maradjatok nyakizom edzés nékül! 🙂 Sok mindent írhatnánk még, ám ehelyett lássuk, mit üzennek az eseményben:

“A Divideddal úgy döntöttünk, kiszabadulnánk a dalírós feladatokból és az ezzel járó toronyban álló papírmunkából, és hát miért ne alapon, felhívjuk Pestre egy buli dörrentésre a nemrég visszatért Dying Wish-t, akikről a 2000-es években itt élt kémeink meséltek még az időn túl.
Régi dalok új köntösben, új dalok régiben vagy köntös nélkül, a keményebb részek még keményebbek, a dallamos részek még dallamosabbak. Ebben csatlakozik mellénk már többedjére is az 58, valamint az Unforeseen, hogy így legyen még teljesebb az este.”

Jó estének ígérkezik? Az nem kifejezés! Hangolódásképpen alább mi is hoztunk néhány számot, ha pedig tetszett, amit hallottatok, akkor pénteken este irány a Dürer Kert! Jegyelővételi linkkel ezúttal nem tudunk szolgálni, hiszen a jegyárusítás helyszínen fog történni, belépőiteket pedig 21:00-ig 1500-, míg 21:00 után 2000 Ft-os áron tudjátok beszerezni. Hogy semmiről ne maradjatok le, csekkoljátok le a buli hivatalos eseményét is!

 

// //