fbpx

Metalrajongó celebek

Ismeritek azt a jelenséget, amikor valakiről az öltözködése és alapvető stílusa alapján meg sem mondanátok, hogy amúgy nagy metalrajongó? Így van ez sokszor a “celebek” világában is, akiknek munkája vagy életstílusa alapján mindent feltételeznénk, csak azt nem, hogy metalosok, vagy akár hogy koncertre járnak. Lássunk most azonban pár olyan híres nőt, akiknek igencsak közel áll a szívükhöz a fémzene!

Demi Lovato

Állítólag Demi Lovato deathcore-on nőtt fel, és a mai napig szívesen hallgat Job for a Cowboy-t és Bring Me the Horizon-t. Sőt mi több, egy interjúban arról is beszámolt, hogy vesztette már el cipőjét moshpitben és crowdsurfölt is, például Dimmu Borgir és Unearth bulik alatt.

https://www.youtube.com/watch?v=jjDMSPT33QY

Margot Robbie

Harley Quinnt alakította a Suicide Squad – Öngyilkos osztag című szuperhősfilmben, tényleg bírja a kemény zenéket és hatalmas Slipknot fan, ráadásul a zenekart mindenkinek szívesen ajánlja, kiváltképp élőben – élete legjobb koncertjének is az ő bulijukat tartja, de kedvencei közé sorolja a Silverstein-t és a Bullet for my Valentine-t is.

https://www.youtube.com/watch?v=hKbixz4a3xI

THE TONIGHT SHOW STARRING JIMMY FALLON — Episode 0544 — Pictured: Actress Margot Robbie during an interview on September 29, 2016 — (Photo by: Andrew Lipovsky/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Jessica Pimentel

Nemcsak az Orange is the New Black című sorozatban kemény, magánban is Suicidal Tendencies-t és Meshuggah-t hallgat. Emellett van neki egy saját zenekara is (Alekhine’s Gun), és vokálozott a Brujeria-ban is.

https://www.youtube.com/watch?v=xsgsGTu9VXo

Lady Gaga

Lady Gaga-t nemcsak a jellegzetes exhibicionista  ruháiban láthatjuk, feltűnt már Iron Maiden, Slayer, Stryper pólóban, de Doom felvarróval is. Persze az nem kérdés, hogy az egyik legmetalabb dolog, amit tett, a Moth Into Flame előadása volt a Metallicával a Grammyn. Az, hogy ez hogyan sikerült, már egy másabb téma.

Cameron Diaz

Cameron Diaz fiatalként még a srácokat is a zenei ízlés alapján válogatta meg. Long Beach-en, Kaliforniában nőtt fel, Iron Maiden-t, Whitesnaket, meg Ozzy Osbourne-tt hallgatott, és az extravagánsan öltöző, a sérójukat belövő, magukat sminkelő srácokat kereste. Cameron Diaz a Good Charlotte-os Benji Madden felesége, úgyhogy lehet, hogy az ízlése a pop-punk felé terelődött.

Kat Von D

Kat Von D esetében talán senki nem lepődik meg, hogy a metalt szereti, ugyanis a kitetovált nők helytartója volt eddig is a popkultúrában. Tetoválásai közt szerepel HIM, Slayer, AC/DC, Guns’n’Roses, Misfits, ZZ Top és még sok más is. Továbbá tetoválta Lemmy Kilmistert és Nikki Sixx-et is, L.A. Ink című tévéműsorában.

 

Cikkünk a Loudwire ezen cikkének fordítása.

Fordította: Vica

// //