fbpx

Life Of Agony és Static-X koncertet hoz Budapestre a jövőre 20 éves Cudi Purci Booking

Nem semmi kombinációval bővült a következő évi repertoár, ugyanis co-headline miniturné részeként ellátogat hozzánk két legendás zenekar, a Life Of Agony és a várva várt Static-X, akiket 2020. augusztus 4-én a Dürer Kertben láthatunk.

Az 1989-ben alakult Life OF Agony társaságát nem kell bemutatni, 2014-es újjáalakulásuk óta kifejezetten aktívak, rendszeresen járnak hazánkba is koncertezni, legutóbb tavaly az A38 hajón mozgatták meg sikeresen a közönséget. A rendkívül sikeres zenekar ráadásul nem csak zenéjük miatt kavartak nagy port, ugyanis az énekes Mina Caputo korábban Keith volt és a transgender felvállalásától egy időben hangos volt a sajtó.

Wayne Static 2014-ben bekövetkezett halála után senki sem gondolta volna, hogy a Static-X valaha fog még turnézni vagy lemezt kiadni. Ezzel ellentétben 2018 végén bejelentették, hogy az eredeti felállás új albummal készül (ami azóta ugyan előrendelhető, de még nem jelent meg), illetve világ körüli turnéra indulnak egy a személyiségét maszkkal elrejtő vendégénekessel, Xer0-val, aki külsejében és hangjában hivatott utánozni az egykori frontembert. Ez természetesen kiverte a biztosítékot sok rajongónál, ettől függetlenül a zenekar feltámadása és turnéja kifejezetten sikeres, melynek keretében végre Magyarországon is láthatjuk őket.

A jegyértékesítés a mai naptól elindult és a teltház garantál, így mindenki siessen beszerezni a jegyeket a TIXA oldaláról.

Eseményért kattint ide!

Szervező: Cudi Purci Booking

// //