fbpx

Lesz Five Finger Death Punch / Megadeth buli nálunk?

Már biztos sokan hallotatok róla hogy két hét múlva derül ki hogy jön-e Magyarországra a Five Finger Death Punch, Megadeth, Bad Wolves turné. Minket is foglalkoztatott a kérdés, ezért megkértünk egy grafikust hogy kicsit járjon utána a lehetséges helyszíneknek, mert a https://megadeathpunch.com/ oldalra kitett grafika alapján többen arra tippeltek hogy Budapest is ott van a helyszínek között.

Kerestünk egy hasonló betűtípust és megnéztük hogy kifér-e Budapest Hungary felirat az utolsó előtti sorba jobb oldali oszlopban. Az eredményt alább láthatjátok, egy biztos, tökéletesen passzol a felirat az utolsó előtti helyszínnek, szépen fedi a még látható betű részeit. Amit még láttunk, hogy lesz sok németországi állomás, az egyik Hamburg a felső sorban jobb oldalon és talán Frakfurt alatta, Budapest alatt pedig Ausztria, de ez mindegy is igazából csak legyen egy Budapest is benne 🙂

Szóval tippünk alapján eléggé esélyes hogy Budapest is a bejelentett helyszínek között lesz, nem beszélve arról, hogy a Five Finger Death Punch gitárosa, Báthory Zoli és régebben nyilatkozta, hogy szívesen játszana Magyarországon. Nem mellesleg a Megadeth is kiköszörülhetné a Rockmaratonos csorbát ha nyomna egy fasza kis bulit nálunk.

Szóval semmmi biztosat nem tudunk, de reménykedhetünk, újjakat lehet összekulcsolni és két hét múlva jön a bejelentés 🙂

// //