fbpx

Heti metal szemle 14.

Eltelt egy újabb hét, ismét összegyűjtöttük, milyen cikkeket olvashattatok nálunk ezen a héten. Holnap után pedig irány a Rockmaraton Fesztivál!

Heti érdekességek

Frissítettük a Metal.hu applikációját a teljes Rockmaraton programmal és a Watch My Dying nagylemezei is meghallgathatók! Érdekel!

Interjúztunk a francia melodeath feltörekvő Aephanemer zenekarral. Érdekel!

Interjúztunk a Darkened Nocturn Slaughtercult-tal! Elolvasom!

Írtunk a Cannibal Corpse-os Corpsegrinder nyilatkozatáról Pattel kapcsolatosan. Érdekel!

Az Abbath új lemezéről írtunk egy lemezkritikát. Elolvasom!

Hírt adtunk a Nile turnéjáról! Érdekel!

Új Pit of Saron videóklip

A debreceni Pit of Saron tavaly decemberben jelentkezett egy újdonsággal, méghozzá egy Tiësto-feldolgozással, amelyben egyúttal új énekesük, Kiss Ádám (Dash) is bemutatkozott. Azóta szépen-csendben dalokat írnak, amelyekről folyamatosan rántják majd le a leplet. Közülük itt is az első egy videóklip formájában, ez a No More Void címet kapta. A zenekar terveiről Ádám mesélt néhány mondatban:  “A közeljövőben meg fog jelenni három dalunk, amiből a klipes az egyik. A három szám egy 12 számos album része, amit négy részletben hozunk ki. Így kevesebb ideig vagyunk “csendben”, valamint a koncertekre is könnyebben tudunk készülni, munka mellett. A számokat a debreceni MMP stúdióban vettük fel, a klipet pedig a Hangszerarzenál új debreceni üzletében forgattuk az Atomic Mediával.”

// //