fbpx

Gloryhammer és Civil War Budapesten!

Január 8-án lép fel a Barba Negra Music Club-ban az Alestorm-ból ismert Christopher Bowes poweresebb zenekara, a Gloryhammer, akiknek turnépartnere a Sabaton-ból kivált tagok által alapított Civil War. A két csapatot megtámogatja a klasszikusabb heavysebb, de meglehetősen tökös zenét játszó szintén brit Dendera. A magyar vonalat az este a 2006-ban alakult Noctis képviseli.

HammerWorld magazin fényképe.

A Gloryhammer ötösfogata 2010 óta szeli az elvarázsolt kastélyok és unikornisok mezőit, a jövőből érkezett Angus McFife énekes és Zargothrax, a gonoszok gonosza billentyűssel az élén. Azt hiszem, ezek alapján sejthető, hogy micsoda bohókás-elvarázsolt estében lesz majd részünk, a maszkokban és páncélokban színrelépő, már-már táncolható power metalt játszó csapat közreműködésével.

Kapcsolódó kép

A Gloryhammer legutóbb tavaly télen járt nálunk egy nagyszerű sold out buli keretein belül, a Hammerfall előzenekaraként, a mai este pedig végre mint headliner főzenekar érkezik hozzánk, tehát végre megfelelő hosszúságú programra számíthatunk, és mélyebben megismerkedhetünk Dundee földjével!

Kapcsolódó kép

Civil War egy sokkal komolyabb vonalat képvisel, ahogy nevük is mutatja, szövegeiknek témája a háború, amik köré súlyos metalos körítést szolgálnak fel. A két albummal rendelkező csapat legutóbb 2015-ben járt nálunk, most pedig elérkezett az idő, hogy bemutassák harmadik stúdióalbumukat, a The Last Full Measure-t is a nagyközönségnek.

civil

Találkozzunk hát a power metal jegyében január 8-án a Barba Negrában!

// //