fbpx

Cruel Ceremony Vol IV – S8 Underground Club – Wrath of Azazel, Sollen, Harloch, Exodikon, Unmuting Absolution

Január szülöttei! Február szülöttei! Március szülöttei! Április szülöttei! [a megfelelő rész behelyettesítendő] Szeptember szülöttei! Október szülöttei! November szülöttei! December szülöttei! Január 25-én nagykorú lesz a Wrath of Azazel, amit mindenképpen meg kell ünnepelni. Ha ez nem lenne elég, akkor meg úgyis lesz pár szülinapos, akinek meg lehet húúúúúúúzni a fülét, és persze nem maradhat el pár meglepi sem.

Az estet a pure-modern metal-t jatszo Unmuting Absolution nyitja.

A következő fellépő a dallamos death-black metal-ban utazó Exodikon:

Őket a Harlochköveti a menetrendben – remélem, nem kell külön bemutatni őket, az alábbi videó inkább csak emlékeztető. Ha valaki lemaradt volna róla, idén márciusban jelent meg a csapat új anyaga, a Tíz Csapás:

Nő a feszültség, nő a véralkoholszint, érkezik a következő fellépő, a Sollen:

Az estét a Wrath of Azazel zárja, javasolt sűrűn ránézni a honlapjukra és a YouTube-ra, ugyanis egy jó ideje izgalmas dolgok történnek  ám a zenekar háza táján!

Stúdió'19

Ígéretünkhöz híven az oldalunkon már megtalálható az egyetlen nyári koncertünk eseménye (https://www.facebook.com/events/473702776707551/ ) , de hogy bizonyítékkal is szolgáljunk, hogy nem csak lustálkodunk addig is, itt egy rövid ízelítő az Ezekiel-ből (még teljesen nyers dob+gitárok) , a készülő EP-ről!! 🙂

Közzétette: Wrath of Azazel – 2019. május 22., szerda

 

A Wrath of Azazel fellépése után Filléres Rockdiszkó, a legjobb metal, punk, rock, gothic, folk, dark, nu slágerek, és fergeteges italakciók!

Kapunyitás: 19:00

Koncertkezdés: 20:00

Belépő elővételben és a helyszínen 19:30-ig: 1000 Ft

Belépő a helyszínen 19:30 után: 1500 Ft.

Belépő a Filléres Rockdiszkóba: 300 Ft!

Elővételi jegyek itt, Facebook event pedig itt.

// //