fbpx

Corpsegrinder a Cannibal Corpseból: Sírtam, amikor megláttam Pat O’Brient

A Cannibal Corpse frontembere, George “Corpsegrinder” Fisher azt nyilatkozta, hogy 100 százalékban támogatják a szólógitárosukat, Patrick “Pat” O’Brien-t, aki jelenleg is bírósági per alatt áll.

O’Brien több, mint két évtizede a Cannibal Corpse tagja, 2018. december 10-én letartóztatás alá került betörésért és egy rendőr megtámadásáért, amikor a floridai háza lángok közt volt. A tűzoltók sok fegyvert, lezárt széfeket, és robbanószernek vélt dolgokat találtak az otthonában, többek között 50 sörétest, 20 félautomata puskát, két félautomata UZIt, 20 kézifegyvert és két lángvetőt, és többezer töltényt.

A bíró azt mondta az öngyilkosságvédelmi mellényben, összekötött kezekkel és bokával álló zenésznek, hogy csak akkor tehetik le a védelmi pénzt, ha átment a drogteszten, pár nappal később O’Brient a Hillsborough megyei fogdából kiengedték, 2018. december 14-én.

A Hatebreedes Jamey Jasta által vezetett  “The Jasta Show” podcastes műsorban Fisher elmondta, hogy lesokkolta O’Brien letartóztatása, és azt nyilatkozta: “Nem akarok spekulációkba bocsátkozni afelől, hogy mi történhetett aznap este, de az egész sokkal rosszabbul is elsülhetett volna – számára. Amikor az emberek látták a híreket a tévében a Tampa news-on, elég jóindulatúak voltak vele, azt mondták, hogy az egyik legjobb amerikai death metal gitáros, és nagy tisztelet övezi. Egyáltalán nem szólták le. A tévében!”

Fisher szerint a Cannibal Corpse rajongók folyamatosan támogatólag állnak hozzá az esethez, támogatják Patet. “Azt hiszem, a metalvilág 95%-a inkább a “mihamarabbi jobbulást” és hasonlókat hangoztatott. Bár nem olvasgattam túl sokat a netet, mert nyilván megjelennek azok az emberek, akik csak a bunkózás kedvéért bunkóznak” – mesélte.

A Cannibal Corpse O’Brien távollétében már lenyomott két amerikai turnét, a beugró Erik Rutan-nal. A Morbid Angel volt gitárosa a Slayerrel közös turnén ugrott be a zenekarhoz.

Fisher azt mondja, hogy ő és a zenekar többi tagja is nagyon várja már, hogy O’Brien visszatérhessen a Cannibal Corpse-ba.

“Szeretjük Patet, vissza szeretnénk kapni. De amikor láttam őt a bíróságon abban a mellényben, basszus, sírtam. Épp akkor tértünk haza a turnéról… A legjobbakat kívánjuk neki, és szeretnénk már tudni, mi fog történni. Még van egy csomó jogi problémája, amibe nincs beleszólásunk. De 100%-ban támogatjuk és 100%-ban mögötte állunk.”

Cikkünk a Blabbermouth cikkének fordítása.

Fordította: Vica

// //