fbpx

A mai rapperek olyanok, mint a részegségtől kifeküdt srácok, akiket anno filccel firkáltunk össze – Gary Holt a celebekről

LEFT TO RIGHT: Tom Araya, Gary Holt, Paul Bostaph, Kerry King

Gary Holt, a Slayer és Exodus gitárosa így mesélt a michiganieknek a raphez való viszonyáról:

„Szeretem a régisulis rapet. Lehet, hogy csak a korom árulom el ezzel… Az én koromban a rappereknek még volt ritmusa, és volt a dalokban húzás. Most bazmeg, még csak nem is ritmusra tolják, semmi időzítés, szar az egész.

A Rock City Music Company-beli fellépésen rámutatott egy fiatal rajongóra, és így szólt: „Nézd, te egy fiatal srác vagy, igaz? Szeretnél zenei karriert? Menj aztán baszassad tele az arcod tetkókkal. Akkor egy kibaszott rapsztár leszel. Így néztek ki anno a turnébuszon bealvó tagok, összefirkáltuk az arcukat. És most meg direkt néznek ki így, teljesen beteg. Össze vannak firkálva filctollal.”

LEFT TO RIGHT: Tom Araya, Gary Holt, Paul Bostaph, Kerry King

Persze szóba került a rockzene is, és hogy elnyomja a hiphop: „Van egy elméletem arra, hogy miért a rap jelenleg a legmenőbb műfaj Amerikában. Az ok a közösségi média. Sok rapper barátom van és szeretem őket, de mindig ott nyüzsögnek és tolják meg reklámozzák magukat – nézd, mim van. Nézd a gyémántjaimat. Meg ilyen szarságok.”

„Láttam egy cikket valami 18 éves rapperről, aki vett magának egy Rolls-Royce-ot hogy betörhesse az ablakait és kiposztolhassa Instára. Jól van bazmeg, egy seggfej vagy, és buta, remélem, elfogy a pénzed és később szemeteskukák mögött kell majd pénzért szopnod. Baszd meg.”

Garynek nem egy fellépése volt az igencsak hírhedtté vált és vitatott pólóját viselve – 2015-től többször is látható volt a „Kill The Kardashians” feliratú pólóban. Egyszer megkérdezték tőle, mit tenne, ha lenne öt perce Kim Kardashiannal. Így reagált. „Nem azt, amit a mocskos fantáziád képzel. Nem bántanám. Tudod, nem gyűlölöm a Kardashianokat. Tényleg nem. Azokat az embereket utálom, akik híressé tették őket – magunkat. Utálom, hogy annyira rajonganak az emberek az ilyen fényűző életmódért, hogy egész egyszerűen ilyen szintre emelik a dúsgazdag réteg képviselőit. A csaj most készül ügyvédnek, ha leteszi a szigorlatot, nem fogom elhinni. Hazugság, és tuti lefizetett valakit. Nézd meg Kylie Jenner természetes ajkait – és nézd meg, mije van most. Oké, nevetséges. Csúnya. Csúnya vagy. Bocsánat, a természetes dolgokat tartom szépnek. Nem hiszem, hogy egy laboratóriumban kitenyésztett patkány vonzó. Legyetek önmagatok. Metalosok vagyunk, nem? Szépnek tudom találni a világ szörnyeit és kitaszítottjait, akik kilógnak a sorból – ettől vagyunk mi mi. És amikor összeállunk, és összefogunk, vissza tudjuk szerezni a zenét is.

Cikkünk a Blabbermouth cikkének fordítása.

Fordította: Vica

// //