Meghallgattuk

ELŐSZEDTÜK: Leander Kills – Túlélő (2016)
A Túlélőre keresztelt végeredmény viszonylatában a megfelelési kényszer tök pozitív módon hatott főhősünkre, ám amik igazán fontosak, azok a megőrülő rajongók és a teltházas koncertek.
Read more.
ELŐSZEDTÜK: Kvelertak – Meir (2013)
Tényleg nem lehet mást mondani erre az albumra és zenekarra, csak azt, hogy zseniális. Aki azon szerencsések közé tartozik, akik mennek az Arénába metallikálódni, azoknak melegen ajánlom, hogy legyenek ott az előzenekaron is, mert ők is tudnak olyat mutatni, amire felkapja az ember a fejét.
Read more.
ELŐSZEDTÜK: Beyond the Black – Songs of Love and Death (2015)
A mások által kitalált, már meglevő szimfo-elemek lazán fölismerhetők, a hatások is kézzel foghatók, mindazonáltal ezeket az elemeket lehet úgy egymás után pakolni, hogy azzal a meglevő ösvényt szélesedjen, hogy valami új(szerű) jöjjön létre (elindítva a további evolúciót) és ebben rejlik a Beyond the Black érdeme.
Read more.
Cadaveres – Within the 5th-Live DVD & More (2017)
Közönségük, még ha apránként is, de egyre csak épül és fenntartja a srácokban a lelkesedést és annak akaratát, hogy ilyen DVD anyagokat adjanak ki, mint a Within the 5th.
Read more.
VUUR – In This Moment We Are Free-Cities (2017)
Talán nem a legkiemelkedőbb eleme a VUUR debütáló korongja az Anneke-életműnek, értékes annyira, hogy büszkén szerepelhet a polcon a többi között.
Read more.
Black Veil Brides – Vale (2018)
Ha lejjebb teszed a lécet és nem várod el a bandától, hogy olyat értéket teremtsenek, mint anno a Set the World…-el, akkor akár a kedvenceid egyike is lehet.
Read more.
Dalriada – Nyárutó (2018)
Összességében egy nagyszerű, kreativitástól és zenei érzéktől hemzsegő album, amire érdemes volt várni!
Read more.
divideD – Modulus (2017)
Nem tudod eldönteni, hogy ez most egy 30 éves játéktermi gép prüttyögő zenéje, vagy egy 2050-ben tevékenykedő zenekar zúzása. A srácokat elnézve simán lehet mindkettő.
Read more.
The Dark Element – The Dark Element (2017)
Jani és Anette ezzel a teljesítménnyel simán megérdemlik, hogy a The Dark Element-el pályájuk szárnyalásnak induljon.
Read more.

Kövess minket mobilon és facebookon


HÉT ZENEKARA

LAY
A héten egy igen izgalmas formáció mutatja meg magát rovatunkban. Rengeteg stílust ötvöző vidéki ötös, megalakulásuk óta nem sokat tétlenkedett.
Read more.

KERESNI IS TUDSZ A RÉGI CIKKEINK KÖZÖTTSZERKESZTŐSÉG KEDVENC VIDEÓI


Instagramunk képei


Szeretnél te is a Metal.hu szerkesztője lenni?

Minden metal koncerten vagy fesztiválon mi sem tudunk részt venni, de mivel ti mindenhol ott vagytok, ezért lehetőséget adunk arra, hogy megírjátok a véleményeteket, amit ki is rakunk az oldalra! Nem baj, ha csak pár koncertről írsz, és az sem baj, ha a haverod is beküldi ugyanarról a buliról a beszámolóját, mindkettőt lehozzuk. Küldd el a cikkedet a cikketirnek@metal.hu email címre. A tehetséges újságírótanoncoknak további lehetőséget biztosítunk az oldalon \m/