Meghallgattuk

Lemezek amiket meghallgatunk

Dharma – Substance (2018)
A Substance egy érzékeny, borongós hangulatú, de húzós dallamokkal megpakolt lemezként érkezett a hazai female fronted metal-szcéna egyik azonnal megjegyezhető zenekara, a Dharma által.
tovább
Ahriman: Őskő lemezkritika
Érezni azt az eltemetett mélységből megállíthatatlanul feltörő őserőt, amit szavakkal nem lehet elmondani...
tovább
Demon Hunter – War és Peace (dupla lemezkritika)
Előadó: Demon Hunter Album: War és Peace Származás: USA Megjelenés éve: 2019 Stílus: Modern Metal, Christian Metalcore Honlap: http://www.demonhunter.net/ Értékelés: War: 7/10; Peace: 6/10   Rendhagyó feladat elé állított minket a Demon Hunter zenekar. Ugyanis az Read More
tovább
Children of Bodom: Hexed
A régi rajongók valószínűleg ezt is ugyanúgy szeretni fogják, ám azt is teljesen megértem, aki ennél többet, vagy mást várt, ugyanis a Bodom-frontján komoly pálfordulás idén nem történt.
tovább
Crystal Lake – Helix
Van az néha úgy, hogy az ember nincs felkészülve arra, amit hallani és látni fog. Ez a lemez ilyen.
tovább
OVERKILL-The Wings of War
Értem, vagy inkább sejtem, milyen elképzelés húzódik meg emögött, így nem haragszom, sőt, még csak csalódott sem vagyok, amikor azt írom, hogy mást, vagy többet vártam, mert mint azt már említettem, gyenge anyagnak azért messze nem aposztrofálnám.
tovább
In Flames – I, The Mask
Kicsit izgulva hallgattuk meg az új In Flames albumot, nehogy szomorúak legyünk, de megnyugtatunk mindenkit, ezzel a lemezzel érdemes foglalkozni és végighallgatni.
tovább
Flotsam and Jetsam-The End of Chaos (2019)
Stabil, nagyon erős hallgatni valót kaptunk ezúttal, ami az elkövetkező időkben nem fog messzire kerülni a lejátszómtól. Kilenc pont csak az ösztönzés miatt, hogy a következőre felvéshessem a tízest! Alig várom a márciusi találkozást!
tovább
Korpiklaani – Kulkija (2018)
Érdekes zenei egyveleg lett a Kulkija - egyrészt visszavettek a tempóból, lett sok negédes dal, de több a kevésbé dallamos thrash is, viszont kaptunk klasszikus KK-nótákat is.
tovább
Előszedtük: Myles Kennedy-Year of the Tiger (2018)
Szokatlan, rendhagyó mű, ami lehet, hogy sokaknál nem lesz elsőre kedvenc, még akkor sem, ha amúgy az Alter Bridge iránti rajongás megvan, hiszen ezúttal frontemberünk egészen más irányba indult el, ami talán nehezebben emészthető az akusztikus hangvétel ellenére is.
tovább

HÉT ZENEKARA

Flout
Nem lehetünk ott mindenki mellett full felszereléssel, ha épp hallgatni akarja valamelyik számunkat
tovább

HAVI SPOTIFY PLAYLISTÜNK

KERESNI IS TUDSZ A RÉGI CIKKEINK KÖZÖTT

Instagramunk képei

[instagram-feed]

Szeretnél te is a Metal.hu szerkesztője lenni?

Minden metal koncerten vagy fesztiválon mi sem tudunk részt venni, de mivel ti mindenhol ott vagytok, ezért lehetőséget adunk arra, hogy megírjátok a véleményeteket, amit ki is rakunk az oldalra! Nem baj, ha csak pár koncertről írsz, és az sem baj, ha a haverod is beküldi ugyanarról a buliról a beszámolóját, mindkettőt lehozzuk. Küldd el a cikkedet a cikketirnek@metal.hu email címre. A tehetséges újságírótanoncoknak további lehetőséget biztosítunk az oldalon \m/