Meghallgattuk

Ne Obliviscaris – Urn
Összegezve nem tudok mást mondani, csak hogy hallgassátok meg, mert mindenképpen egy élményt nyújt, de a hardcore fanok tegyenek egy lépést hátrább.
Tovább
Beast in Black – Berserker (2017)
A meglevő háttérrel, valamint ezzel a kiváló dalokkal teletűzdelt Berserker-rel a Beast in Black simán átugorhat néhány lépcsőt a power metal ranglétrán.
Tovább
Mobilmánia – Vándorvér (2017)
Ismét a maximumot nyújtották, bár ahogy őket ismerem, valószínűleg nem fognak sokat pihenni...
Tovább
Scour – Red EP (2017)
Phil Anselmo black metal projektjének új EP-je nemrégiben jelent meg Red címmel. Az új anyag elődjéhez hasonlóan egy igen agresszív, tempós anyag.
Tovább
Fatal Error – Kisszobából Nagyvilág (2017)
Ezt a lemezt akár a „bazmegek albumjának” is lehetne hívni.
Tovább
Depresszió – Válaszok után… (2017)
Az biztos, hogy a Válaszok után… tovább lépés a zenekar számára mind tartalmi szempontból, mind pedig az előző lemezhez viszonyítva.
Tovább
Kalevala – Metel’ (2017)
Kellőképp beemelik és felidézik az orosz és a finnugor folklórt és a saját dalaik is továbbra is minőségiek.
Tovább
Trivium – The Sin And The Sentences (2017)
Összességében tényleg egy erős lemez lett 1-2 nem ide illő vagy gyengébb számtól eltekintve. Remélem, hogy lesz alkalmunk élőben is meghallgatni valamikor.
Tovább
Marilyn Manson – Heaven Upside Down (2017)
Valahogy így lehetne összefoglalni ennek a korongnak a tartalmi lényegét: Mindenki azt gondol és érez, amit akar, Manson úgyis tudja az igazságot.
Tovább

Kövess minket mobilon és facebookon


HÉT ZENEKARA

Bestflair
A Hét Zenekarában ezen a héten egy vidéki, női vokállal operáló, alternatív metal bandát mutatunk be nektek. A zenekar 2011-ben feldolgozásokkal kezdte meg munkálatait, de hivatalosan 2012-től jegyzik magukat, ugyanis innentől kezdtek el saját dalokat írni, valamint saját stílusukat kialakítani. A zenekar stílusát alternatív rock, nu- és agresszívabb metál elemek fúziói alkotják. Több tagcsere és több évnyi munka után 2015-től él a jelenlegi formáció. Több sikeres helyi és vidéki fellépés mellett egy 2012-es zenei megmérettetésen kiváló helyezést értek el, valamint elnyerték a legjobb énekesnek járó díjat. Első hivatalos ep-jük 2014-ben jelent meg No More Masquerade címen. Ezt követte 2017-ben a
Tovább

KERESNI IS TUDSZ A RÉGI CIKKEINK KÖZÖTTSZERKESZTŐSÉG KEDVENC VIDEÓI


Instagramunk képei


Szeretnél te is a Metal.hu szerkesztője lenni?

Minden metal koncerten vagy fesztiválon mi sem tudunk részt venni, de mivel ti mindenhol ott vagytok, ezért lehetőséget adunk arra, hogy megírjátok a véleményeteket, amit ki is rakunk az oldalra! Nem baj, ha csak pár koncertről írsz, és az sem baj, ha a haverod is beküldi ugyanarról a buliról a beszámolóját, mindkettőt lehozzuk. Küldd el a cikkedet a cikketirnek@metal.hu email címre. A tehetséges újságírótanoncoknak további lehetőséget biztosítunk az oldalon \m/