Meghallgattuk

Lemezek amiket meghallgatunk

TIANSEN – Our Weakness (2018)
A Tiansen zenéje egy híd. Híd a különböző stílusok között, de főként egy híd, amin keresztül a metal közelebb juthat azokhoz is, akik eddig elzárkóztak tőle.
tovább
Skálmöld – Sorgir (2018)
A Skálmöld ötödik stúdióalbuma ismét hozza az izlandiaktól megszokott minőséget, és egy nagyon izgalmas történetsorozatot mutat be.
tovább
Emigrate – A Million Degrees (2018)
Létezik az underground és a mainstream határain billegő modern rock/metal? A Rammstein gitáros Richard Zven Kruspe projektjének új albuma válaszul szolgálhat.
tovább
VOLA – Applause Of A Distant Crowd (2018)
Progressive rock, metal és djent elemekkel fűszerezve, mindenki számára emészthetően tálalva? Meghallgattuk az új VOLA albumot.
tovább
Architects – Holy Hell (2018)
Habár a zúzós felszín alatt az ember bűneit, létének kicsinységét, mulandóságát, állandó akadályokba ütközését, azokkal való végeláthatatlan megküzdését ecseteli, azért azt is mutatja, hogy mindig van remény, nem szabad feladni a harcot.
tovább
Előszedtük: Sonic Syndicate – Only Inhuman vs. Confession
ez kb. annyira fedi a valóságot, mintha a haverokkal ordibálnátok a kocsmában a Vodka szövegét, és azt mondanátok, hogy ti vagytok a Korpiklaani.
tovább
Polyphia – New Levels New Devils (2018)
A tudatmódosító szerek és a napi 8 óra zenélés meghozta a kívánt hatást. A Polyphia új albuma maga a merész kísérletezés.
tovább
Lord Of The Lost – Thornstar (2018)
Német minőség sötétségbe burkolva, mindenki számára emészthetően tálalva. Ha eddig még nem táncoltál feketébe öltözve, akkor hallgasd meg ezt az albumot.
tovább
Svarga – Chornaja pad’ (Сварга – Чёрная падь) (2018)
11 év után új albummal rukkolt elő az egyik legizgalmasabb és egyik legkomorabb orosz folk metal zenekar, a Svarga, és nekünk igen úgy tűnik, megérte a várakozás!
tovább
Ann My Guard – Moira (2018)
Egy igazi érzelmi hullámvasút és zenei kavalkád - olvasd el, miért szeretjük nagyon az új Ann My Guard anyagot!
tovább

HÉT ZENEKARA

Selfless Abuse
A kitűzött cél, hogy zászlóvivői lehessünk a metalnak, itthon és akár külföldön is! Az irány ugyanúgy a metalcore, színezve ezzel-azzal.
tovább

HAVI SPOTIFY PLAYLISTÜNKKERESNI IS TUDSZ A RÉGI CIKKEINK KÖZÖTTInstagramunk képei


Szeretnél te is a Metal.hu szerkesztője lenni?

Minden metal koncerten vagy fesztiválon mi sem tudunk részt venni, de mivel ti mindenhol ott vagytok, ezért lehetőséget adunk arra, hogy megírjátok a véleményeteket, amit ki is rakunk az oldalra! Nem baj, ha csak pár koncertről írsz, és az sem baj, ha a haverod is beküldi ugyanarról a buliról a beszámolóját, mindkettőt lehozzuk. Küldd el a cikkedet a cikketirnek@metal.hu email címre. A tehetséges újságírótanoncoknak további lehetőséget biztosítunk az oldalon \m/