Ott voltunk

Thrasherek a terror zónából – Kreator koncertbeszámoló
Ha valaki az estéről elégedetten, de minimális hiányérzettel távozott, akkor megértem őt, mert akaratlanul ugyan, de bennem is dolgozik az érzés, ám ne legyünk telhetetlenek: a Kreator ismét lecsapott, bizonyított, és maradandó élményt nyújtott.
Read more.
Akiken nem fog az idő: Accept a Barba Negrában – koncertbeszámoló
Azt mondják, a metal fiatalít: ha ez igaz, akkor az Acceptre tízszer annyira érvényes, legalábbis a mostani találkozásunk erről tanúskodott.
Read more.
Keserédes lemezbemutató folk módra
Egy igazi együttvigadós népünnepély jöhetett létre, elemében lévő zenekarokkal, és leírhatatlanul nagyszerű, lelkes, teljes szívből bulizó közönséggel
Read more.
Unikornisok legyőzve – Gloryhammer, Civil War, Dendera, Noctis
Nehéz ma már újat, az ember érdeklődését felkeltőt alakítani, de úgy érzem, ennek a csapatnak sikerül - a zene zseniális, komolyan megírt és megkomponált, az élő produkció pedig csak hab a tortán.
Read more.
Egy jó kis finn, redneck házibuli – Steve ‘n’ Seagulls, Asphalt Horsemen koncertbeszámoló
A legfontosabb, hogy örömmel, a közönségnek és a közönségért zenélnek, a feldolgozott számokat bár igen átalakítják, a track-ekhez és az eredeti előadókhoz alázattal és tisztelettel viszonyulnak. Ennyi az egész.
Read more.
Viperatámadás Budapesten, avagy a Night Viper a Dürerben járt – koncertbeszámoló
A buli végére egyre jobban eluralkodott a családias légkör, svéd barátaink is lassan felengedtek, már-már inkább egy nyilvános főpróba íz lengte át az este javarészét, semmint az, hogy tulajdonképpen egy igazi koncert részesei vagyunk.
Read more.
Monday True View – Stick To Your Guns, Being As An Ocean, Silent Planet, FirstBlood koncertbeszámoló
Súlyosabb zenék embere mivel is kezdhetne szebben egy késő novemberi hetet, mint egy ilyen, igencsak impozáns felhozatalú estével a Dürer Kertben.
Read more.
Mesterhármasból mesterkettes – Death Angel, Annihilator, Testament
...valahogy nem esett le az állam a Testamenttől, az előzenekaroktól annál inkább. Mindent összevetve vagány kis este volt, de az idei legjobb koncertek közé nem fér sajnos be.
Read more.
Északi fuvallatok estje – Skálmöld, Omnium Gatherum, Stam1na koncertbeszámoló
Egymás közt is inkább családi, mintsem kollegiális a viszony, ami nyilván szintén egy nagyon jó hangulatot közvetít a közönség felé.
Read more.
Indulj Keresztes Vitéz! – Magor, Kalapács, Moby Dick koncertbeszámoló
Minden jónak vége szakad egyszer, így ettől az estétől is búcsúznunk kellett, azonban egy izgalmas, lehengerlő eseményen vagyunk túl. Soha rosszabb bulit!
Read more.

Kövess minket mobilon és facebookon


HÉT ZENEKARA

Orient Fall
Szerkesztőségünk minden héten kiválaszt egy hazai bandát, akit megtesz a hét zenekarának. Ennek keretén belül az alapinformációkon és hallgatnivalón túl olvashattok egy mini interjút 5 alap + pár speciálisan a bandára vonatkozó kérdéssel. A bandák Read More
Read more.

KERESNI IS TUDSZ A RÉGI CIKKEINK KÖZÖTTSZERKESZTŐSÉG KEDVENC VIDEÓI


Instagramunk képei


Szeretnél te is a Metal.hu szerkesztője lenni?

Minden metal koncerten vagy fesztiválon mi sem tudunk részt venni, de mivel ti mindenhol ott vagytok, ezért lehetőséget adunk arra, hogy megírjátok a véleményeteket, amit ki is rakunk az oldalra! Nem baj, ha csak pár koncertről írsz, és az sem baj, ha a haverod is beküldi ugyanarról a buliról a beszámolóját, mindkettőt lehozzuk. Küldd el a cikkedet a cikketirnek@metal.hu email címre. A tehetséges újságírótanoncoknak további lehetőséget biztosítunk az oldalon \m/