Ott voltunk

Szavak helyett zene – BFMV, Asking Alexandria, Caliban, Bless the Fall, Shvpes beszámoló
  Fellépők: SHVPES, Bless the Fall, Caliban, Asking Alexandria, Bullet For My Valentine Helyszín: Budapest Park Időpont: 2018.06.18. Fotók: Bands Through The Lens Setlist: Bless the Fall, Bullet For My Valentine A “hétfő csak rossz lehet” közhelyet most igazán a Read More
tovább
Hatalmas bulit csinált a Rise Against – koncertbeszámoló a Parkból
Valami elképesztő energia szabadult fel a közönségből, kész, vége, örömünnep!
tovább
Hosszú haja van, szoknyát hord, ki van festve – mi az? – Ensiferum koncertbeszámoló
Eme koncert után is meggyőződéssel állítom, hogy az Ensiferum az egyik legjobb koncertzenekar, és már most várjuk a következő alkalmat!
tovább
Szórakoztatásból jeles-Ugly Kid Joe koncertbeszámoló
Bárhogy is alakul, ebből a buliból jó ideig tudunk táplálkozni, akkora adagot kaptunk belőlük, bár nem csoda, hogy másnap reggel már lélekben mi is a következő buli lehetőségéről beszéltünk...
tovább
Pogány éjszaka – Primordial, Moonsorrow koncertbeszámoló
Igazi sötétedős-borongós-bólogatós-pogány életérzéses fémeste, köszönjük a zenekaroknak, technikusoknak, és szervezőknek!
tovább
“This is a story about Elizabeth Bathory…” – avagy a Tormentor visszatérő koncertjén jártunk
Habár a koncert utáni meet & greeten már nem voltam ott, úgy vélem, hogy az este anélkül is hatalmas élmény volt mindenki számára, ez a koncert pedig igen esélyes az év bulija címre. Őszintén remélem, hogy a hét állomásos visszatérő turné valami újnak a kezdete!
tovább
Let freedom ring with a shotgun blast… – Machine Head beszámoló
Az is biztos, hogy a közönség jogosan készülhetett arra, hogy az este végére nem marad kedvenc dalai nélkül, ugyanis legutóbbi, 2015-ös koncertjükhöz hasonlóan ismét előzenekar nélkül, több órás monstre műsorral érkeztek, amely minden igényt kielégítő műsort vetített előre.
tovább
A művészmetal ünnepe – Ne Obliviscaris beszámoló
Az ilyen koncerteken sokkal inkább a művészi-zenei értékek befogadása és azok élvezete a cél és a fő komponens, ráadásul mindkét oldalról.
tovább
A füstgép mindenkinek kijár! – Alkonost, Rumproof, Niburta, Noamuthen beszámoló
Külön öröm, hogyha egy-egy ilyen különlegességnek számító zenekart is meg tud nézni az ember.
tovább
A Havok jött, zenélt, győzött-koncertbeszámoló
Ezek után biztos vagyok benne, hogy az amerikai kollégák sem indultak tovább csalódottan, és ha így van, akkor teljes joggal bízhatunk abban, hogy a következő találkozásra nem kell újabb másfél évtizedet várni.
tovább

Kövess minket mobilon és facebookon


HÉT ZENEKARA

Continoom
Egy kedves szervező ismerősünk hívott meg minket játszani a Rockmaratonra, ahol már régi vágyunk volt fellépni. A fesztiválra a szokásos Continoom repertoáron kívül egy új feldolgozással is készülünk, de ez még legyen meglepetés!
tovább

KERESNI IS TUDSZ A RÉGI CIKKEINK KÖZÖTTInstagramunk képei


Szeretnél te is a Metal.hu szerkesztője lenni?

Minden metal koncerten vagy fesztiválon mi sem tudunk részt venni, de mivel ti mindenhol ott vagytok, ezért lehetőséget adunk arra, hogy megírjátok a véleményeteket, amit ki is rakunk az oldalra! Nem baj, ha csak pár koncertről írsz, és az sem baj, ha a haverod is beküldi ugyanarról a buliról a beszámolóját, mindkettőt lehozzuk. Küldd el a cikkedet a cikketirnek@metal.hu email címre. A tehetséges újságírótanoncoknak további lehetőséget biztosítunk az oldalon \m/