Ott voltunk

Pogány éjszaka – Primordial, Moonsorrow koncertbeszámoló
Igazi sötétedős-borongós-bólogatós-pogány életérzéses fémeste, köszönjük a zenekaroknak, technikusoknak, és szervezőknek!
Read more.
“This is a story about Elizabeth Bathory…” – avagy a Tormentor visszatérő koncertjén jártunk
Habár a koncert utáni meet & greeten már nem voltam ott, úgy vélem, hogy az este anélkül is hatalmas élmény volt mindenki számára, ez a koncert pedig igen esélyes az év bulija címre. Őszintén remélem, hogy a hét állomásos visszatérő turné valami újnak a kezdete!
Read more.
Let freedom ring with a shotgun blast… – Machine Head beszámoló
Az is biztos, hogy a közönség jogosan készülhetett arra, hogy az este végére nem marad kedvenc dalai nélkül, ugyanis legutóbbi, 2015-ös koncertjükhöz hasonlóan ismét előzenekar nélkül, több órás monstre műsorral érkeztek, amely minden igényt kielégítő műsort vetített előre.
Read more.
A művészmetal ünnepe – Ne Obliviscaris beszámoló
Az ilyen koncerteken sokkal inkább a művészi-zenei értékek befogadása és azok élvezete a cél és a fő komponens, ráadásul mindkét oldalról.
Read more.
A füstgép mindenkinek kijár! – Alkonost, Rumproof, Niburta, Noamuthen beszámoló
Külön öröm, hogyha egy-egy ilyen különlegességnek számító zenekart is meg tud nézni az ember.
Read more.
A Havok jött, zenélt, győzött-koncertbeszámoló
Ezek után biztos vagyok benne, hogy az amerikai kollégák sem indultak tovább csalódottan, és ha így van, akkor teljes joggal bízhatunk abban, hogy a következő találkozásra nem kell újabb másfél évtizedet várni.
Read more.
Ilyen volt a ruszki táncház – Siberian Meat Grinder koncertbeszámoló
Gyors tempó, pattogós ritmus, melyhez hozzájön a rappelős ének, a csordavokál, a gitár pedig néha egészen más műfajokból merítkezik - ebben rejlik az SMG esszenciája.
Read more.
You want more metal? – Dark Tranquillity, Equilibrium koncertbeszámoló
A skandináv death metalosok kicsit folkolódtak, a folkosok pedig kicsit ismerkedtek a „göteborgi iskolával”, színes, sokféle élménnyel gazdagodhattunk.
Read more.
Melankolikus metal míting – Insomnium, Tribulation beszámoló
A Winter's Gate élőben csodálatos élmény, a melankolikus és kemény metalos részek keveredése egy igazi utazásra vitte a hallgatóságot.
Read more.
Idén a március 15 core-ünnep is volt
Kivételesen jó zenekarok léptek fel, és már a jelenlétük is pozitív élményt adott. A Heaven Shall Burn egyértelműen az este fénypontja volt, de a leginkább várt ABR bulit sajnos technikai problémák miatt kevésbé tudtuk élvezni.
Read more.

Kövess minket mobilon és facebookon


HÉT ZENEKARA

Tiansen
Elkezdtük cserélgetni a magánhangzókat, és végül a TIANSEN hangzása mellett döntöttünk. Magába foglalja a hegység monumentalitását és tömörségét, ami jelképezi az összetartásunkat, közben a megcserélt betűknél a SEN szótag a Zen-re, vagyis az egyensúlyra akar rávezetni. Nem feszültünk rá a dologra. :D
Read more.

KERESNI IS TUDSZ A RÉGI CIKKEINK KÖZÖTTSZERKESZTŐSÉG KEDVENC VIDEÓI


Instagramunk képei


Szeretnél te is a Metal.hu szerkesztője lenni?

Minden metal koncerten vagy fesztiválon mi sem tudunk részt venni, de mivel ti mindenhol ott vagytok, ezért lehetőséget adunk arra, hogy megírjátok a véleményeteket, amit ki is rakunk az oldalra! Nem baj, ha csak pár koncertről írsz, és az sem baj, ha a haverod is beküldi ugyanarról a buliról a beszámolóját, mindkettőt lehozzuk. Küldd el a cikkedet a cikketirnek@metal.hu email címre. A tehetséges újságírótanoncoknak további lehetőséget biztosítunk az oldalon \m/