Ott voltunk

Viperatámadás Budapesten, avagy a Night Viper a Dürerben járt – koncertbeszámoló
A buli végére egyre jobban eluralkodott a családias légkör, svéd barátaink is lassan felengedtek, már-már inkább egy nyilvános főpróba íz lengte át az este javarészét, semmint az, hogy tulajdonképpen egy igazi koncert részesei vagyunk.
Tovább
Monday True View – Stick To Your Guns, Being As An Ocean, Silent Planet, FirstBlood koncertbeszámoló
Súlyosabb zenék embere mivel is kezdhetne szebben egy késő novemberi hetet, mint egy ilyen, igencsak impozáns felhozatalú estével a Dürer Kertben.
Tovább
Mesterhármasból mesterkettes – Death Angel, Annihilator, Testament
...valahogy nem esett le az állam a Testamenttől, az előzenekaroktól annál inkább. Mindent összevetve vagány kis este volt, de az idei legjobb koncertek közé nem fér sajnos be.
Tovább
Északi fuvallatok estje – Skálmöld, Omnium Gatherum, Stam1na koncertbeszámoló
Egymás közt is inkább családi, mintsem kollegiális a viszony, ami nyilván szintén egy nagyon jó hangulatot közvetít a közönség felé.
Tovább
Indulj Keresztes Vitéz! – Magor, Kalapács, Moby Dick koncertbeszámoló
Minden jónak vége szakad egyszer, így ettől az estétől is búcsúznunk kellett, azonban egy izgalmas, lehengerlő eseményen vagyunk túl. Soha rosszabb bulit!
Tovább
Kiss Forever Band és Iron Maidnem – koncertbeszámoló a Barba Negrából
Egyedi este volt, egy időre megkaphattuk a kötelező „védőoltást” mind a két banda zenéjéből, ami kihúzza a következő találkozásig. Én már alig várom!
Tovább
Brutalitás Óbuda szívében, avagy a Dying Fetus újra lecsapott – koncertbeszámoló
A már leírtak miatt van bennem csalódottság a Dying miatt, de egyébként ezt részben sikerült kompenzálnia annak, hogy legalább láthattam őket. Bízom benne, hogy a jövőben bátrabban nyúlnak hozzá az új lemezhez, mert nincs szégyenkezni valójuk vele. Meglátjuk!
Tovább
A “csajmetal” már műfajmegnevezés? – Eluveitie, Amaranthe, The Charm the Fury koncertbeszámoló
Élménydús, este volt ez, érdekes zenei összeállítással, de teljességében pozitív hangulattal.
Tovább
Felejthetetlen, halaszthatatlan. – Fatal Error, Phrenia koncertbeszámoló
Az új dalok kiválóak (a lemezről hamarosan nálunk is olvashattok!), a Nagyvilág pedig elkezdte nyitogatni a kapuit. Kívánom, hogy ezek a kapuk minél tágabbra nyíljanak a hét fiatal előtt. Köszönjük, hogy vagytok! No de most megyek a háziorvosomhoz vényre íratni egy adag Fatal Error-t…
Tovább
Az Egésztől innen… – Agregator “Semmiből a semmin át” lemezbemutató a KVLT-ban
Ha egy szóban kellene az új lemezt jellemeznem, akkor az csakis a tökéletes jelző lehet.
Tovább

Kövess minket mobilon és facebookon


HÉT ZENEKARA

Bestflair
A Hét Zenekarában ezen a héten egy vidéki, női vokállal operáló, alternatív metal bandát mutatunk be nektek. A zenekar 2011-ben feldolgozásokkal kezdte meg munkálatait, de hivatalosan 2012-től jegyzik magukat, ugyanis innentől kezdtek el saját dalokat írni, valamint saját stílusukat kialakítani. A zenekar stílusát alternatív rock, nu- és agresszívabb metál elemek fúziói alkotják. Több tagcsere és több évnyi munka után 2015-től él a jelenlegi formáció. Több sikeres helyi és vidéki fellépés mellett egy 2012-es zenei megmérettetésen kiváló helyezést értek el, valamint elnyerték a legjobb énekesnek járó díjat. Első hivatalos ep-jük 2014-ben jelent meg No More Masquerade címen. Ezt követte 2017-ben a
Tovább

KERESNI IS TUDSZ A RÉGI CIKKEINK KÖZÖTTSZERKESZTŐSÉG KEDVENC VIDEÓI


Instagramunk képei


Szeretnél te is a Metal.hu szerkesztője lenni?

Minden metal koncerten vagy fesztiválon mi sem tudunk részt venni, de mivel ti mindenhol ott vagytok, ezért lehetőséget adunk arra, hogy megírjátok a véleményeteket, amit ki is rakunk az oldalra! Nem baj, ha csak pár koncertről írsz, és az sem baj, ha a haverod is beküldi ugyanarról a buliról a beszámolóját, mindkettőt lehozzuk. Küldd el a cikkedet a cikketirnek@metal.hu email címre. A tehetséges újságírótanoncoknak további lehetőséget biztosítunk az oldalon \m/