fbpx

Virtuális világ körüli turnét jelentett be a SUICIDE SILENCE

Úgy tűnik, a Suicide Silence kitalált valami érdekes kiskaput a koncertezést tiltó időszakban.

A Suicide Silence virtuális világ körüli turnét jelent be [Virtual Word Tour] különlegességekkel, exkluzív merchandise termékekkel és egyéb egyedi élményekkel. Minden koncertet professzionális többkamerás felvétellel rögzítenek és közvetítenek. Minden állomásra csak egy meghatározott körzetben lehet jegyet venni, hogy mindenki csak a saját területének szóló műsort és termékeket tekinthesse meg. A rajongók egy élő chaten beszélgethetnek majd egymással és a bandával.

Minden jegyvásárló hozzáférést kap egy exkluzív merch kollekcióhoz, ami tartalmaz egy hivatalos turné-pólót és olyan termékeket, amelyeket sehol máshol nem lehet beszerezni. A közvetített előadásokra a jegyet pár héttel vagy hónappal előtte lehet megvásárolni, hogy a rajongók elmondhassák a setlist-igényeiket és a speciális kéréseiket a koncertek előtt. Több dátum véglegesítés alatt van Los Angeles-ben és New York-ban, várhatóan valamikor júniusban indul majd be a dolog.”

Elképzelhető, hogy más bandák is gondolkodnak hasonlóban, vagy legalább is biztosan fognak, ha a Suicide Silence-nek beválik az ötlet. Úgy tűnik, még hosszú időbe telik, mire a bandák igazi koncerteket adhatnak, úgyhogy miért ne lehetne ilyesmiket szervezni? Ez segít a zenekarnak egy kis pénzhez jutni, a rajongóknak jól szórakozni, és még csak nem is veszélyezteti senki egészségét sem. És annak az ötlete, hogy minden show teljesen egyedi, még jobban ösztönzi a rajongókat a részvételre. Így mindenki nyer rajta.

A turnédátumok hamarosan következnek, addig is hallgassátok a legújabb lemezüket ami pár hónapja jelent meg.

// //