fbpx

Unearth-A Prong/Dust Bolt párossal térnek vissza Magyarországra!

Az Unearth legénysége, hát mit is mondjuk…nem sokat finomkodik ha játszani kell, kőkeményen odavernek a hangulatnak! A hazai rajongók szerencsére ezt már megtapasztalhatták, márciusban a hasonlóan fajsúlyos Darkest Hour csapatával csapták szét az agyunkat, de a következő találkozás is erősen érlelődik! Február 19-én nem kisebb nevek társaságában térnek vissza ezúttal az A38 Hajó fedélzetére, mint a roppant feszes, és szigorú muzsikával operáló Prong, valamint a crossover/thrash fenegyerekei, a Dust Bolt!

A Prong nevet talán senkinek nem kell bemutatni, aki kicsit is nyomon követi a metal élet történéseit, hiszen több mint három évtizede menetelnek előre, ez idő alatt pedig komoly albummennyiséget jelentettek meg. Nem utolsó sorban a mai napig töretlenül muzsikálnak, energikusabbak mint valaha, nekünk pedig csak az a dolgunk, hogy a lehető legjobban várjuk őket!

A német Dust Bolt is letette már a névjegykártyát az asztalra, immáron 13 éve húzzák a talpalávalót, és alig várják, hogy az A38 koncerttermét is kezelésbe vegyék. Az információmorzsák arról szólnak, hogy a 2020-as évben az ő házuk táján is nagy dolgok vannak készülőben, és igaz, hogy ezt egyelőre szerkesztőségünk sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja, kíváncsian várjuk, a februári találkozáskor lelepleződik-e valami a nagy elképzelésekből. Készüljetek, ha valami, akkor ez táncos mulatság lesz a javából!

A kezdőlökést most is megadjuk a jegyvásárláshoz, belépődhöz ezúttal ezen a linken tudsz hozzájutni. További információk a koncert közeledtével várhatók, ezt a hivatalos eseményben is nyomon tudod követni, vigyázz, nehogy valami fontos kerülje el a figyelmed! 🙂

Hamarosan ismét vízre, akarom mondani, koncertterembe szállunk, a jegyvásárlás után csak a nyakizmok erősítése van hátra!

// //