fbpx

Új TOOTHLESS klip ami egy nagyon erős kislemez előfutára

A Pennsylvania állambeli Wilkes-Barre-ból induló TOOTHLESS május 5-én adja ki harmadik EP-jét, a Misinformed címmel, erről mutatjuk be új dalukat, a Grinner-et. Erről a dalról nyilatkozott a Travis Antoniello énekes:

“Ez egy feszült és kaotikus dal, a fejemben, a látomásom szerint, ha valaki kettős életet él, akkor bizonyos döntéseket kénytelen meg hozni. Vannak megtévesztő pillanatok, de ez egy erős belső harc magunkkal, végül pedig mindig a tehetetlenség és keserűség győz. Justin Bonitz szerepelt a dalban, ami nagyon boldoggá tett, mert ő az egyik legtehetségesebb és legdinamikusabb énekes, akit ismerek, és nagyon izgatott voltam, hogy hozzátette saját érzéseit a számhoz.

Sajnos a világjárvány miatt rövidre kellett vágnunk a dalt, de mindannyian egyetértettünk abban, hogy ez csak előnyére vált a nótának. Azt hiszem, Alex Manganella rendező nagyon jó munkát végzett, jól ábrázolja a kaotikus és feszült érzelmeket a felvételein keresztül. “

Az új EP – amelyet Greg Thomas és Christ Teti készített és kevert a Silver Bullet Studios-ban, és Bill Henderson véglegesített az Azimuth Mastering-nél – a társadalom intellektuális szemléletbeli megszállottságára és a dezinformáció fegyverzésére összpontosít.

// //