fbpx

Új single-t dobott ki a thrash metal NERVOSA, itt a klipes ‘Under Ruins’

A brazíliai Sao Paolo-ból származó Nervosa dinamikus, gyors, energikus thrash metalban utazik, amit már-már black metalnak minősíthető kemény vokálok kísérnek. A nemrégi tagcsere ellenére a tüzes új single-jük, a közelgő albumukon, a Perpetual Chaoson szereplő Under Ruins egy az egyben hozza azt a dühös zeneiséget, amit elvárunk a csapattól.

Prika Amaral gitáros az alábbiakat fűzte a dalhoz: “Csodás élmény volt ezekkel a lányokkal dolgozni, mind nagyon tehetségesek, és kitűnő munkát végeztek, még soha egy elkészült lemezzel sem voltam ennyire elégedett. A malagai Artesonao stúdiót választottam, mert el van szigetelve egy gyönyörű helyen, keményen dolgoztunk, de nagyon jó összhang volt köztünk.

Diva Satanica énekes így nyilatkozott a felvételről: “Kétségkívül nagyon intenzív folyamat volt, minden értelemben. Nemcsak megtanultunk együtt dolgozni, de meg is ismertük egymást és az együttélést. Szerencsés vagyok, hogy a része lehetek egy ilyen projektnek, és biztos vagyok benne, hogy az új lemez kiadásával a Nervosa egy hatalmas lépést fog tenni a karrierjében. Nagyszerű volt Martin Furia-val dolgozni, segített felfedezni olyan részleteket a hangomban, amiknek a létezéséről nem is tudtam. Készüljetek fel egy még erőteljesebb korszakra!

 

// //