fbpx

Új kislemezt adott ki ROB ZOMBIE

Kiadta a második dalt a készülő nagylemezéről Rob Zombie. A The Eternal Struggles Of The Howling Man című trekk a The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy lemezen kap helyet és lentebb meghallgatható.

Március 12-én jelenik meg Rob Zombie 7. albuma, csaknem 5 év csend után. A 2016-os The Electric Warlock Acid With Satanic Orgy folytatása egy klasszikus Zombie album lesz, amelynek producere Chris ’Zeuss’ Harris.

Rob szerint ez a lemez a legjobb, amit valaha írt. „Ez egy hatalmas, őrült és komplex anyag, és izgatott vagyok, hogy végre megjelenhet” – mondta 2019 szeptemberében az NME-nek.

A gitáros John 5 így nyilatkozott a lemezről: „Nos, ez határozottan a legmuzikálisabb album – úgy értem, sok változtatás van és nagyon szokatlan a szerkezete is. Óvatosnak kell lennem, mert tudom, hogy az emberek hajlamosak kiemelni egy részletet a mondandómból. Szóval egy nagyon kemény, kapós Rob Zombie album lesz.”

2018-ban John 5 a The Beatles Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band című albumához hasonlította a lemezt, azzal, hogy „eddig ez a legjobb Zombie album, amit valaha készített”.

Írta: Kövecses Evelin

Forrás: Blabbermouth

// //