fbpx

Új dal az In This Moment érkező lemezéről

Az amerikai heavy metal banda, az In This Moment leginkább a sötét, sokszor vallásellenes, teátrális előadásaikról vált széles körökben ismertté. Maria Brink énekesnő szerint sokan a sátánizmussal kötik össze emiatt a zenekart, holott erről szó sincs a frontember szerint.

A titokzatos énekesnő nemrég a Loudwire Nights rádióműsor házigazdájával, Toni Gonzalez-zel beszélgetett, aki meg is kérdezte az énekesnőt, hogy mit gondol a személyéről kialakult, gyakran téves elképzelésekről. „Mindenki azt gondolja, hogy sátánista vagyok és embereket tartok láncra verve a pincémben”, mondja nevetve Brink. „Még videókat is csináltak, amikben a The In-Between című klipet boncolgatják, hogy mennyire az ördögtől való.” Brink azonban nem hibáztat ezért senkit, hiszen a művészet pont arról szól, hogy mindenki a saját módján interpretálja. – mondja. „Azt hiszik, hogy ismernek, de igazából nem.”

„A titokzatosság nagyszerű, erről szól a művészet. Úgy gondolom, hogy az a jó, ha szabadjára engedheted a fantáziádat” – magyarázza Brink. „Én valójában egy szerető ember vagyok, szeretek minden embert. Van egy sötét oldalam is, de soha sem kívánnék rosszat senkinek és nem bántanék senkit és semmit.” Tudtad, hogy az In This Moment tagjai minden koncert előtt imádkoznak? „Megköszönjük az univerzumnak és Istennek a pozitív dolgokat az életünkben, és hogy itt lehetünk. És még így is azt gondolják, hogy embereket tartok a pincében!” A március 27-én megjelenő, Mother címet viselő új albumukról többet is megtudhatsz a fent található interjúban. Az újonnan megjelent számukban, a Hunting Grounds-ban a Ded énekese, Joe Cotela működik közre.

// //