fbpx

Új albumot vesz fel a JOB FOR A COWBOY

2019-ben olyan jelzéseket kaptunk a Job for a Cowboy amerikai death metal formációtól, amiből arra következtettünk, hogy hamarosan visszatérnek. Majd idén kiposztoltak egy videót az 1995-ös Mortal Kombat filmből, amiben Shang Tsung azt ordítja, hogy “elkezdődött!”. Ezt persze egy utalásnak hittük a banda újraegyesülésére. Ám a zenekar soha nem adott egyenes válaszokat.

Jason Suecof producer kikotyogta az igazságot egy interjúban a The Ex-Man with Doc Coyle-nál. Elmondta, hogy a Job for a Cowboy már javában stúdiózna, ha nem szólt volna közbe a járvány.

Már a Job for a Cowboy anyagán dolgoznék, de hát az apokalipszis és miegymás…

Doc Coyle arra is rámutatott, hogy a banda az évek során egyre jobb albumokat ad ki, mégis egyre veszít a népszerűségéből. Suecof reméli, hogy ez nem könyvelhető el senki hibájának sem.

Kinek a hibája ez? Remélem, senkié. Úgy érzem, a legutóbbi album, amit kiadtak, jól sikerült, mindenki oda volt a basszushangzásért. Nagyon élveztem a munkát minden egyes albumukon. Az egyik kedvenc bandám. Mindig jó érzés, ha valami olyanon dolgozol, amivel 100%-ban tudsz azonosulni, tudod?

A legutóbbi Job for a Cowboy album a 2014-ben kiadott Sun Eater volt. Ennek nem rendeztek bemutatóturnét. Sőt, az egyetlen élő koncert, ahol a banda azóta játszott, a 2016-os újraegyesülésük volt a Modified Ghost Festival-on. A felállás akkor Jonny Davy énekesből, Alan Glassman és Tony Sannicandro gitárosokból, Nick Schendzielos basszusgitárosból és Jon Rice dobosból állt.

Itt meghallgathatjátok a producerrel készült podcastot:

https://www.stitcher.com/podcast/jabberjaw-media/the-exman-with-doc-coyle

 

// //