fbpx

Új albummal készül a MESHUGGAH

Lemondott abbéli terveiről a Messuggah, hogy bepótolja az elmaradt 2020-as fesztiválkoncertjeit. Habár a banda abban reménykedett, hogy 2021-ben végre felléphetnek a tervezett fesztiválokon, ez mégsem fog sikerülni pár szervezési incidens miatt.

Ezt közölte ma a banda a közösségi médiában: “Ahogy korábban kommunikáltuk, az volt a szándékunk, hogy meg fogjuk tartani a 2020-ban a COVID-19 miatt elmaradt koncerteket, áttéve őket azonos dátumokra 2021-ben. Az egyik ilyen fesztivál, ami már be is jelentette az újratervezett időpontokat, a Full Force Festival. Aztán amikor láttuk, hogy több másik fesztivál különböző hétvégékre szervezte a pótlásokat, logisztikailag kivitelezhetetlenné vált a fesztiválkoncertezés. Ez azt jelenti, hogy a Meshuggah kénytelen lemondani a Full Force-on való fellépését.

Egy másik oka a fesztiválokról való lemondásunknak az, hogy a járvány keresztülhúzta a stúdiózási terveinket is. Már látjuk, hogy emiatt 2021 nyarát is igénybe kell vennünk arra, hogy elvégezzük az utolsó simításokat a lemezen. Meshuggah elnézést kér minden rajongótól és szervezőktől, akiket ez érint. A jó hír viszont, hogy hamarosan itt az új Meshuggah-album.

A zenekar legutóbbi albuma, a The Violent Sleep Of Reason 2016-ban jelent meg, és a Clockworks című számot Grammy-díjra jelölték a Best Metal Performance kategóriában. A lemez producere maga a Meshuggah volt, a hangmérnök pedig Tue Madsen a dán Puk Studios-ból.

As previously communicated our intent was to keep our commitment to all festivals and shows planned for summer 2020,…

Közzétette: Meshuggah – 2020. július 21., kedd

// //