fbpx

The Cure dalt dolgozott fel a BEHEMOTH

Az új BEHEMOTH EP “The Forest” címmel május 29-én jelenik meg, amin Niklas Kvarforth, a Shining énekese lesz a vendég.

“Egy nem metal stílusú feldogozás készítése egy olyan feladat, főleg ha egy legendás zenéről van szó, még nagyobb kihívás, de éppen ez motivált bennünket ebben a folyamatban. Sok együttes probálja ezt meg, és sok együttes kudarcot is vall” – kezdte Nergal. Rámutatva a Behemoth karrierjének korábbi sikereire ezen a területen, hozzátette: “Szubjektív szempontból imádom az eredményt, és ez a kedvenc Behemoth borítóim között szerepel, ahogy a Killing Joke Total Invasion és a Siekiera Ludzie Wschodu lemeze.”

Niklas Kvaforth részt vett a dalban és az erdei videóban, melyet Claudio Marino rendezett, Nergal nagyon lelkes volt vele kapcsolatban: “Niklas pszichotikus megjelenése, hozzáállása és hangulata kulcsfontosságú eleme volt a zene prezentálásának, és az egyetlen ember, aki ugyanolyan mélységet tudott adni az előadásnak mint az eredeti.”

Az EP két vadonatúj Behemoth számot tartalmaz: „Shadows Ov Ea Cast Upon Golgotha” és az „Evoe”. A dalok folytatása a I Loved You at Your Darkest se több, se kevesebb – mondta a zenekar énekese, aki a The Cure művét választotta, és így zárta mondanivalóját: “Reméljük, hogy egy kis megnyugvást hoz ez a dal azoknak, akik küzdenek ebben a furcsa időszakban a bolygónkon! Vigyázzatok magatokra, maradjatok pozitívak, és Hail Satan! “

// //