fbpx

Tervben volt egy Pantera egyesülés?

Dimebag Darrell barátja és a zenekar videósa, Daryl ‘Bobby Tongs’ Arnberger szerint „visszatért a Pantera-ba. A Landry.audio podcast-al készített interjúban Daryl – aki mind a Pantera-val, mind a Damageplan-al együtt dolgozott – kijelentette, hogy kevesebb mint egy hónappal halála előtt beszélgetett Dime-al, és állítólag hajlandó volt bármit megtenni annak érdekében, hogy korábbi zenésztársaival újra együtt játszanak.

“Utoljára 2004 novemberében láttam őt … átmentem a házába” – mondta Daryl. – Mindenről csak röviden beszélgetünk. Olyasmit mondott: “Elmegyünk és december végén ezt a Damageplan turnét megcsináljuk, karácsonykor találkozunk. Ezután újabb dolgot fogunk csinálni, és nem erről lesz szó. Bármi áron, de a srácokat újra össze fogjuk hozni, és most jól fogjuk csináljuk.”

„Azt mondta, hogy mindent meg for tenni, amit tud hogy ez összejöjjön. Mindent elért amit lehetett a Damageplan-el, tovább akart lépni és visszatérni Pantera-ba.

“Nem gondolta, hogy a többiek a bandában olyanok lennének” – tette hozzá Daryl. “Nyilvánvalóan nem érezte a varázslatot annyira, mint a másik két sráccal [Phil Anselmo és Rex Brown].”

// //