fbpx

Télen már jön az új GHOST lemez?

Emlékeztek a múlt év közepére, amikor Tobias Forge, a Ghost főembere elmondta, hogy már elkezdett gondolkodni az együttes következő albumán, de csak az amerikai elnökválasztás után akarja kiadni? “Nem a legjobb alkalom új anyagok kiadására, amikor az emberek elméje más dolgokra összpontosul” – mondta. Repül az idő – még akkor is, ha a járvány lelassítják a dolgokat -, de egy új interjú szerint Forge még mindig a 2020-as téli kiadást tervez.

Forge a VK svéd kiadványának nyilatkozva elmondta, hogy bár az együttes 2021. márciusi turnéját már elhalasztották jövő őszre, még mindig tervezi, hogy megjelenik az új album ezen a télen. Arra a kérdésre, hogy a pandémia lírai szempontból bekerül-e az új albumba, azt válaszolta:

„Már készítettem egy lemezt Isten haragjáról és a világvégéről, még akkor is, ha a Prequelle nem csupán orvosi szempontból szólt a fertőzésről. De van egy olyan érzésem, hogy a jövőben rengeteg világvége és karantén-megerősítő lemez lesz más zenekaroktól, és úgy gondolom, hogy ebben nem veszek részt. ”

Arra a kérdésre, hogy kiviszi-e Ghost-ot egy kisebb színpadi show-val, ha még nem szüntetik meg a járványkorlátozásokat, nemleges választ adott:

„Játszottunk azzal a gondolattal, hogy esetleg egy kisebb színpadi show-al játszunk, ha ez alternatíva. De az a célom, hogy a Ghost-al élőben játszhassak, nem az, hogy bármi áron megtegyem, mert az emberek nem ezt akarják látni. Az emberek műsort akarnak látni. Nem csak az, hogy megjelenek, és kész, éppen ellenkezőleg. “

Ghost megkapta a The Music Export Prize-t a svéd kormánytól, Robyn, Håkan Hardenberger, Smith & Thell és Snoh ​​Aalegra legyőzésével. A díjat „minden évben azoknak a svédeknek ítélik oda, akik nemzetközi sikereket értek el, és hozzájárultak Svédország külföldön kialakult pozitív képéhez”.

// //