fbpx

Tavaszi turnéval vezeti fel harmadik nagylemezét a Red Swamp

Szeptember elején érkezik Magyarország egyetlen smoker-metal füstökösének, a RED SWAMP-nak új nagylemeze “Time to Die” címmel. A banda idén 5 éves és már a harmadik nagylemezükön dolgoznak. Féktelen, közvetlen és hangos koncertjeikről ismertek, irdatlan bólogatásra lehet majd számítani a 10 állomásos tavaszi turnén is a füstös életmódot folytató bandától.

Eddigi anyagaik itthon és külföldön is elismerő visszhangot kaptak. Talentométer fődíjasok, Éter Feszt díjazottak, Hangfoglaló támogatottak, Wacken Metal Battle veteránok. A harmadik album a “Tiszassippi” és a “Desertdrive” méltó utódja lesz: továbbra is a Pantera súlya keveredik a Down dallamosságával, Sabbathos füstköntösben, Clutchos lendülettel, 20 tonnás riffekkel és horzsoló de dallamos énekekkel megspékelve. A srácok jelenleg az új dalokon dolgoznak és márciusban vonulnak stúdióba, de közben sem tétlenkednek: a 10 állomásos “Prepare to Die” turné vezeti fel a szeptemberben érkező nagylemezt (időpontok a cikk alján). A turnényitó koncert Győrben lesz, február 28-án pedig az első budapesti bulin a Jolly Jackers vendégeként gyújtják majd be a színpadot Budapesten a Robotban. A további állomásokon – ahol az új dalok közül is feldörrentenek majd párat – a Cadaveres-szel, a Watch My Dying-gal és a Dungaree-val osztoznak majd a színpadon, május 30-án pedig gigastoner turnézárót tartanak a mexikói Vinum Sabbathi, az osztrák Minus Green és a budapesti Third Planet társaságában a Dürer Kertben.

Ajánlott a zenekar facebook és instagram oldalainak követése a további infókért, folyamatosan lesznek játékok jegyekért és merch cuccokért, illetve a stúdiómunkálatokat és a turnét is folyamatos videóblog kíséri majd a szokásos közvetlen hangulatban.

A ‘Prepare To Die’ turné állomásai:

  • 2020.02.15 Győr, A Beton
  • 2020.02.28 Budapest, Robot
  • 2020.03.20 Székesfehérvár, Nyolcas Műhely
  • 2020.04.10 Veszprém, Terem
  • 2020.04.11 Esztergom, Sportalsó
  • 2020.04.17 Kecskemét, Kilele
  • 2020.04.18 Szeged, Grand Café
  • 2020.05.15 Hajdúszoboszló, Rock Café
  • 2020.05.16 Békéscsaba, Narancs Rock Klub
  • 2020.05.30 Budapest, Dürer Kert

Kövesd a zenekart a social médiában:

Spotify: http://bit.ly/rs-desertdrive-spotify

Itunes: http://bit.ly/rs-desertdrive-itunes

Deezer: http://bit.ly/rs-desertdrive-deezer

Google Play: http://bit.ly/rs-desertdrive-googleplay

Bandcamp: http://bit.ly/desertdrive_fullalbum

Web: http://redswampband.com/

// //