fbpx

Szombaton modern metal est az Analog Music Hallban!

Négy feltörekvő modern metal banda koncertjét is hallhatja egy este az, aki február 22-én ellátogat az Analog Music Hall-ba. A Tears of Kali, a Phrenesis, az Evermind és a Signals From Hyperion csap a húrok közé.

A Tears of Kali tavaly új felállással frissült, az énekesnőre Karai Anna került, akit már több zenekarból is ismerhetünk. A zenekar a modern metal stíluson belül djent és orientális népi elemeket ötvöz, dallamos énekkel és screammel a fronton.

A győri metalcore/hardcore Phrenesis is megújult felállással debütál idei első koncertjén: Pintér Bence a billentyűk mögött erősíti ezentúl a bandát vokáljaival együtt.

Az Evermind zenekar ez alkalommal fog először bemutatkozni élőben, bár egy-két daluk már ismerősen csenghet a nagyérdeműnek. A banda megzenésített, magyar nyelvű verseket ad elő ütős riffekkel és fülbemászó dallamokkal. Az első single-jük február 29-én jelenik meg egy szöveges videóval Halhatatlanok Tragédiája címmel. A Signals From Hyperion egy budapesti modern rock/metal banda dallamos énektémákkal. Az ő felállásuk is nemrég vált véglegessé Szabó-Sebők Előd basszusgitáros és Bence gábor dobos bevételével. Mindent összevetve, ha egy friss és üde felállásokkal teli modern metal programra vágysz szombat este, itt a helyed!

A Facebook eseményt itt találod: https://www.facebook.com/events/579129925974095/

// //