fbpx

SLASH, SCOTT WEILAND és ROBERT TRUJILLO fiai reagáltak a VELVET REVOLVERhez való hasonlításra

Slash, Scott Weiland és Robert Trujillo fiai nemrég adták ki az első EP-jüket a SUSPECT208 nevű zenekarukkal. A lemezt sokan hasonlították össze a Velvet Revolver-rel; erre reagáltak a banda tagjai egy interjúban.

A srácokat egyáltalán nem zavarja, hogy a Long Awaited című bemutatkozó anyagukat a Velvet Revolver-hez hasonlítják, amiben Slash és Scott Weiland is zenélt.

„Nem próbáltuk direkt úgy csinálni vagy ilyesmi” – mondta a 20 éves frontember, Noah Weiland. – „Én nem írok dalokat; én csak helyben ötletelek. Hallgatok egy hangszert vagy valamit kb. 30 másodpercig vagy egy percig, megállítom, berakom újra és elkezdem magamtól felvenni. Ahogy haladok, egyre több dolgot teszek hozzá. Szóval ez csak olyasmi, amit hallás után kitalálok. Nem akartam úgy hangozni, mint bármi más. A hangom teljesen máshogy is tud szólni, mint ahogy a legtöbb dalunkban is szól. Ez a dal egy nagyon kis része csak a hangomnak.”

Kicsit több mint két hét alatt a Long Awaited több mint 800.000 megtekintést hozott YouTube-on, ami meglepetésként érte a fiatal zenészeket.

„Amikor láttam, hogy egyre többen nézik, mondom ’Ne csináld.’ Nem igazán érdekelt, nyilván… de tudom, hogy ez nem egy szar dal. Talán ez a legkevésbé kedvenc dalom, meglepően. De attól még tudom, hogy egy jó dal” – tette hozzá Noah.

Írta: Kövecses Evelin

Forrás: Blabbermouth

// //