fbpx

Sharon Osbourne azt nyilatkozta, hogy OZZY állapota gyorsan javul – új albumon is dolgozik

Ozzy Osbourne sok nehézségen megy keresztül az utóbbi időszakban – 2019-ben súlyos tüdőgyulladásban szenvedett, majd egy szerencsétlen esés következtében újra visszatértek régebbi, komoly sérülései. Otthoni lábadozása alatt múlt hónapban elmondta egy interjúban: “Gyógyulok. Lassú folyamat, lassan, de biztosan el fogom érni.” A legutóbbi hírek azonban, amiket Nikki Sixx osztott meg Ozzy állapotával kapcsolatban, mégsem voltak túl kecsegtetőek. Szerencsére SharonOzzy felesége viszont sokkal fényesebb híradással nyugtatja a rajongókat: a Wild Ride Podcast vendégeként megosztotta, hogy Ozzy már sokkal jobban van, habár a sérülések a Parkinson-kórjának visszatérését eredményezték:

[Ozzy] jól van. Igazán nagyon jól van. Borzalmas sérülést szenvedett. Akkor azt mondták, talán már sosem fog járni, de most jár és nagyszerűen érzi magát. Sok mindenen ment keresztül egészségügyileg, de jól van. Napról napra egyre erősebb. Istenem, a gerincsérülése beindította a Parkinson-kórját, aminek a génjét hordozza, de eddig nem volt aktív – csak a hajlamosító gén volt benne.

Ez olyan, mint magadban hordozni a mellrák génjét, de az sosem tör a felszínre, sosem kel életre. Neki itt volt a Parkinson-gén, és ez a baleset aktiválta azt. Tehát duplán jutott neki mindenből. De most már jól van. Meghasad a szívem, hogy így kell látnom. Vígan élte az életét, majd egyszer csak bumm, padlóra került. Ha az egészséged romlik meg, lehet bármid – pénzed, bölcsességed – semmi nem fogja megjavítani.

Ozzy készen állt felvenni egy új albumot a koronavírus-járvány kezdete előtt. Sharon ezzel kapcsolatban is közölt részleteket.

Az album szenzációs volt. Épp most kezdi a második albumát Andrew Watt-tal [‘Ordinary Man’ producer/gitáros]. Semmi nem állíthatja meg. Ozzy azt mondja, hogy amint koncertezni tud majd, be akarja fejezni a búcsúturnéját, mert még lett volna belőle hátra egy év, de a baleset miatt le kellett mondani. De azt mondja, hogy ennek nem lehet csak így vége, hanem befejezi úgy, ahogy ő akarja. Vissza fog térni. És ha ez csak egy darab óriási búcsúkoncert lesz, azt is meg fogja csinálni.

Ozzy érdekében reméljük, hogy nem megy vissza turnézni. Inkább maradjon otthon erőben, egészségben.

// //