fbpx

Riverside-A lengyel progresszív mesterek újra itthon!

Hosszú várakozás előzte meg a tavalyi találkozást a Riverside legénységével az A38 Hajó koncerttermében, most pedig, mintha csak kárpótlást kínálnának, idén is ellátogatnak hozzánk, igaz, ezúttal a Barba Negra Music Clubban varázsolnak el bennünket, a Livesoundnak köszönhetően.

Tavaly novemberben jelent meg legutúbbi lemezük, a Wasteland exklúzív újrakiadása, melyhez egy bónusz DVD kapcsolódik, amelyen a dalok 24 bites verzióban érhetőek el, három videoklippel, és öt, eddig ki nem adott akusztikus dallal megfejelve.

Az új kiadványhoz természetesen turné is kapcsolódik, így lengyel barátaink idén is meglátogatnak bennünket, a koncert érdekessége pedig, hogy néhány új, a legutóbbi koncerteken mellőzött dalt is hallhatunk felcsendülni. Varázslatos utazás lesz a progresszív muzsika tengerén, amelyet sokáig fogunk emlegetni, kár lenne otthon maradni.

Az előzenekarról egyelőre nincs információnk, de amint kiderül, természetesen azt is közzétesszük.

Jegyek a jól ismert oldalakon szerezhetőek be, jegy.rock1, Ticketportal, és Eventim rendszerben, személyesen pedig a Barba Negra jegypénztárában tudtok hozzájutni. Nem árt, ha nem halasztjátok sokáig, hiszen a múltkori találkozás egy hajszál híján volt teltház, esélyes, hogy most valóban az is lesz!

 

// //