fbpx

Premier: megérkezett a Sour Smile EP-je!

Megérkezett a Sour Smile új EP-je, ami Torture névre lett keresztelve. Aki szeretne egy kicsit tájékozódni a zenekarral kapcsolatban, az klikkeljen, hiszen korábban is szerepeltek már az oldalon a Hét zenekara rovatban. A budapesti zenekar egy nagyon erőteljes és súlyos irányt követ, ami mesterien vegyíti a metalcore és a deathcore elemeit. Jól megmutatkozik ez a tehetség a most megjelent 3 számot magába foglaló EP-ben is. Ráadásul a biztos siker érdekében a hazai metal világ ismert alakjai is közreműködtek a lemez elkészültében. A vokál felvételeket Kökényes Dániel intézte az AWS háza tájáról, Diószegi Kikivel kiegészülve (Down for Whatever). A mix/master szekcióban pedig a Harmedből ismert Tóth Gábor tevékenykedett. Grafikai felelős: Barberesart.

A megjelenés apropóján még egy kis játékban is részt vehettek, ha ide kattintotok. Like, megosztás, komment, és máris esélyetek lehet egy nagyon szép Sour Smile póló megnyerésére!

Ha tetszett a Torture, és kíváncsiak vagytok, hogy miként is szólnak élőben az új dalok, akkor lehetőségetek van még ezen a hétvégén elcsípni a srácokat a Metált a népnek vol.2 keretein belül.

// //