fbpx

PREMIER – Itt a HEEDLESS ELEGANCE új klipje, a Friends

A Heedless Elegance neve ismerősen csenghet mindenkinek, aki jártas az underground klubéletben. A budapesti metalcore zenekar tavalyi debütáló nagylemeze, a Wanderer nagy sikernek örvendett a hazai médiában, valamint bekerültek a Hangfoglaló Program induló előadói közé, 2.000.000 Ft támogatással. Jelenleg második nagylemezükön dolgoznak.

Forgó Zsolt gitáros pár sorban összefoglalta a tudnivalókat az új dalról: A szám az egyik legagresszívabb darab a lemezről, aminek az alap motívuma a bosszú. Azokat az érzéseket próbálja meg egy fiktív jelenetben ábrázolni, amik az utóbbi időben kavarogtak bennünk. A következő lemez konceptalbum lesz, ahol ennek  a kitalált személynek  az útját követhetjük végig a mélységtől a megváltásig. Mindezt instrumentálisan is lekövetve, amitől egy elég színes lemeznek ígérkezik. Ennek az útnak az eleje ez a dal. Szeptember 18-án, azaz most pénteken fog először elhangzani élőben az Analog Music Hall-ban egy másik új számmal egyetemben, amit látványban is alátámasztunk majd, ahogy csak a csövön kifér.

A forgatásra a terem22-ben került sor Kerecsen László és a Syndrome Production  segítségével. Innen is óriási tisztelet nekik, ugyanis az utolsó pillanatban pingeltünk rájuk, hogy kéne egy ilyen és elvállalták. Ráadásul egy nagyon jó hangulatú napon zajlott le az egész, ami elég húzós volt, de annál izgalmasabb. Hasonló módon zajlott a dal felvétele is Simon Istvánnál a No Silence stúdióban, úgyhogy neki is ezer hála.

Koncert: https://facebook.com/events/s/evermind-lemezbemutato-heedles/2746902225596947/?ti=as

Zenekari elérhetőségek
Facebook: http://bit.ly/kmm-he-fb
Instagram: http://bit.ly/kmm-he-ig
Youtube: http://bit.ly/kmm-he-yt
Spotify: http://bit.ly/kmm-he-sp

// //