fbpx

Pótgitárossal folytatja a turnét a Five Finger Death Punch

A jelenleg Megadeth-tel és Bad Wolves-szal Európában turnézó Five Finger Death Punch gitárosa Jason Hook helyett a szólóanyagairól ismert YoutTube sztár Andy James fog beugrani a gitáros posztra a további állomásokra. James decemberben epehólyag-műtéten esett át, melyből a legújabb vizsgálatok alapján még mindig nem épült fel teljesen. Íme a zenekar teljes közlemény:

“Kedves hamburgi tökfejek, előre nem látott körülmények miatt testvérünk Jason Hook nem tud ma színpadra lépni. Több időre van szüksége a gyógyuláshoz és vissza kell lépnie a turné hátralévő részéről. Ezt zenekarként vitattuk meg, hiszen Jason jóléte a prioritásunk – az egészség az első. Jason mindenképp azt szerette volna hogy folytassuk a turnét, így az ő áldásával hívtuk meg Andy James barátunkat. Hálásak vagyunk Andynek és továbbra is azt a nagyszerű show-t fogjátok kapni, amit minden este megérdemeltek. Eddig hihetetlen nagy bulikat nyomtunk a Megadeth és Bad Wolves barátainkkal, úgyhogy szeretettel várjuk a rajongóinkat a  következő koncertekre, csatlakozzatok hozzánk Jason-nek mielőbbi gyógyulást kívánva!”

A zenekar Budapesten február 20-án látható/hallható a Papp László Sportarénában. Esemény itt: https://www.facebook.com/events/919215075123945/

// //